“Smotani” stolovi s interneta

Često stanovnici muzeja dizajna, kao ljudi koji su strastveni prema umjetnosti interijera, kupuju zasebne predmete koji im se sviđaju za svoj dom.

Neobični kabriolet stolovi iz Interneta

Oni bi trebali biti univerzalni u osnovnim parametrima i neobični u svojoj biti.

Primjer takve stvari mogao bi biti bilo koji stolić za kavu iz kolekcije Azipa.

Neobični kabriolet stolovi iz Interneta

Dizajner je razvio šarmantno rješenje izrađeno od prilično tankih ploča od drva. Osnova je par poput valjanih listova, na njemu se nalazi okrugla ploča stola, nalik obliku ravne zdjele.

Pogledajte sličan dizajn: Impresivno beatboksiranje: urnebesni dvoboj učitelja-oca i učenice-kćeri. Tko je pobijedio?

Neobični kabriolet stolovi iz Interneta

Jednostavnost i ergonomija proizvoda sadržana u ovim detaljima naglašena je bojom. Svaki je model jednobojan i prekriven prozirnom bojom, tako da se jasno vidi prirodni uzorak materijala.

Svježe i elegantne nijanse-bijela, siva, žuta, crvena – pružaju širok izbor potencijalnim kupcima. Takav stol lako je ugraditi u gotovu atmosferu bilo kojeg modernog doma.

Neobični kabriolet stolovi iz Interneta

Neobični kabriolet stol iz Interneta

Kolekcija sadrži komade različitih veličina, pa čak i proporcija. Zahvaljujući tome, vrlo je lako odabrati opciju za sobu s niskim stropovima ili malom površinom. Možemo reći da je majstor postigao savršenu kombinaciju dekorativnosti i praktičnosti.

Zanimljiv interijer: 10 stolova za kojima radi sa svjetlom

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: