Smiješni džepovi na Internetu – Svijetlo rješenje za pohranu sitnica

Čudesni sustav za pohranu podataka za male stvari

U svakodnevnom životu često je potrebno držati mnogo različitih sitnica pri ruci, s tim se čitatelji stranice muzeja dizajna susreću i kod kuće i na poslu. Neobično rješenje razvila je tvrtka Aptainea, i nazvala ga Aptainea.

Sigurno se može nazvati vrlo funkcionalnim i zabavnim.

Trodimenzionalni peterokuti izrađeni su od recikliranog kartona, jedno od lica svakog od njih otvoreno je za privitke. Montiraju se na zidove lako i bez oštećenja površina, a mogu činiti razne kompozicije.

Zapravo, to je dobro osmišljen sustav za pohranu koji mogu koristiti ustanove za brigu o djeci, umjetničke škole, Kreativni Uredi, a u dnevnom boravku bit će prikladan, bilo da se radi o kuhinji ili spavaćoj sobi.

Pogledajte sličan dizajn: Projekti na internetu: uradi sam vijenac od trave 3 u 1 koji će sjajno mirisati!

Sustav za pohranu Interneta za male stvari

Postoji nekoliko varijacija boja ovih slatkih kutija, tako da se mogu koristiti za sastavljanje složenih i neobičnih ploča za svaki ukus. Sama ideja posuđena je od jedne vrste mekušaca, ali njezina svjetlina i sočna živost izazivaju futurističke asocijacije, a ne morske.

Iz kutija možete dodati razne ploče

Žuto-smeđa varijanta sustava za pohranu podataka

Svijetlo zelena boja sustava za pohranu

Crvena boja sustava za pohranu podataka

Ljubičasta boja sustava za pohranu podataka

Zanimljiv interijer: Smiješne Police za knjige za djecu U Stilu "dječak-djevojčica"

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: