Smiješne Police za knjige za djecu U Stilu “dječak-djevojčica”

Čudesne police za knjige iz Interneta

Kako vam se sviđaju, dragi čitatelji muzeja dizajna, verzije namještaja u obliku "dječaka" ili "djevojčice"?

Pretpostavljam da neće proći nezapaženo. S raznolikim drvenim završnim obradama, prekrivenim sjajnim i mat lakom, polica za knjige Amami iz Ama ima jednostavan dizajn s genijalnim rješenjem inspiriranim papirnatim lutkama i medenjakom.

Preslatke police za knjige od Acepa

Tvrtka Uminis nudi fleksibilne karakteristike proizvoda, prema kojima se može odabrati kao izvorni element dekora u interijeru. Boja proizvoda omogućuje vam da napravite svijetli naglasak na ovom predmetu ili obrnuto kako biste ga nadopunili okruženju.

Unatoč neobičnom obliku projekta, pogodan je za bilo koji dizajn. Može se sigurno gurnuti u kut ureda, ili praktično premjestiti na stolicu u spavaćoj sobi ili skladno postaviti pored radnog stola u elegantnom uredu.

Pogledajte sličan dizajn: Gdje se vještina isprepliće s dušom: unutrašnjost ukrašavamo domaćim pletenim vazama

Zahvaljujući izbočinama, lako se može pomicati, prenositi s mjesta na mjesto. Podjela prema spolu stavlja ih u potrebu da ih steknu u dvije varijacije. Kako će slatko izgledati kao noćni ormarići s njezine i njegove strane?!

Predivne police za knjige iz Interneta

Polica za knjige od interneta

Kreativne police za knjige iz Interneta

Polica za knjige od interneta

Polica za knjige od interneta

Prekrasne police za knjige od interneta do Interneta

Predivne police za knjige iz Interneta

Razvoj: Televizija

Zanimljiv interijer: Ideje za moderan dom: plutajuće police, kao način učinkovitijeg korištenja prostora i hrabrih dizajnerskih odluka

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: