Smiješne animirane šale u video isječcima s interneta-Humor trećeg tisućljeća

Čitateljima foruma-grada predstavljamo originalna djela onamo ne u svom svojstvenom obliku, već stvorena pomoću mobilne aplikacije onamo u obliku kratkih videozapisa o animaciji onamo.

Svakodnevno radite nešto izvanredno

Oni koji su ranije vidjeli kreacije ovog autora znaju da je uspio raditi u mnogim stilovima moderne umjetnosti. O njegovim trenutnim instalacijama možemo reći da su stvorene u mješovitim medijima.

Pogledajte sličan dizajn: Zoniranje prostora: drvene grede u dnevnoj sobi

Mali animirani filmovi na svoj razumljiv minimalistički način odražavaju neke duhovite simbole, prisiljavajući gledatelja da ih pokuša prepoznati.

Naslov njegovog najpoznatijeg projekta – "učinite nešto izvanredno svaki dan" ("Internet") – postao je, moglo bi se reći, Moto njegovog života. Mislim da ga svatko od nas može uzeti u službu.

Budući da je vrlo poznata osoba u svijetu oglašavanja i suvremene umjetnosti, Aisine pokušava pronaći i vidjeti u običnim objektima oko nas neobične rezonantne detalje.

Zanimljiv interijer: Revolucionarni projekt sa Sveučilišta u Kaliforniji: 3 CZN pisač koji gradi stambene zgrade postao je stvarnost!

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: