Savršen par za elegantnu kompozicijuizgledna kombinacija duboke crne i blistave bijele

Kombinacija crne i bijele boje u unutrašnjosti

Kontrasti boja: jasno spajanje crne i bijele boje

Crno-bijelo. Ova održiva kombinacija bila je relevantna u svakom trenutku. Zato se smatra klasičnim. Ovo je jedno od onih spajanja boja koje su bile, jesu i uvijek će biti u našem životu s vama.

Beskrajna pažnja prema ovoj shemi boja čini je savršenom, jedinstvenom. Masa interijera različitih životnih prostora prikazana je upravo u ovom pogledu, ali za vas, dragi gosti i posjetitelji muzeja dizajna, željeli bismo predstaviti još jednu stranu zadivljujućeg dvojca u boji.

U dizajnu životnih prostora, gdje postoji besmrtno sjedinjenje ove dvije boje, začudo, može se pronaći zapanjujuća drama, čak i cijela priča. Apsolutni kontrast snježno bijele boje s dubokom tamom može dodati eleganciju svakom domu.

Bez obzira na dizajn koji je predstavljen u zatvorenom prostoru, spoj boja noći i duboke zime odraz je stila, vašeg vlastitog stila, svaki put.

Jednostavnost ove palete pojavljuje se pred nama kao nešto kultno, pa čak i vječno. Da biste pojačali učinak, uvijek možete kupiti veliku sliku crno-bijelog modnog simbola: logotip modne ikone-Coco Chanel.

Prema svom obrisu, ovaj logotip nalikuje simbolu beskonačnosti, pokazujući besmrtnost sjedinjenja Boja-Crno-bijelo. Svakako, ovdje se sofisticiranost i elegancija spajaju s hrabrom snagom.

Baš kao u unutrašnjosti ladanjske kuće svjetske modne legende izvan Pariza u Francuskoj. Pogledajte samo te zidove. Ovi Lee nisu klasici?

Pogledajte sličan dizajn: Nevjerojatno lijepa i elegantna: neobična privjesna svjetla u Kini kao alternativa masovnoj proizvodnji

Crno-bijela Ikona

Coco Chanel, njezina seoska kuća i logotip Chanel

"Žene razmišljaju o svim bojama.". Ali oni ne razmišljaju o njihovoj odsutnosti. Rekla sam da je crno sve. Bijela je ista stvar. Njihova ljepota je apsolutna. Njihov sklad je savršen " Coco Chanel.

Crno-bijeli namještaj

Besmrtna kombinacija

Uređenje interijera u crno-bijeloj boji

Klasična sofisticiranost u crno-bijeloj boji

Snježno bijeli zidovi i crni predmeti interijera

Jednostavnost iznenađujuća svojom hrabrošću

Crni naglasci u unutrašnjosti

Oštra privlačnost crno-bijelog

Crno-bijela odjeća

Savršenstvo crno-bijele Unije u odjeći

Biseri upareni s "malom crnom haljinom" stopit će se sa svijetom oko vas. Za muškarce, kao i za žene, postoji kombinacija ove dvije boje.

Smoking u boji tamne noći, isti leptir ili kravata i snježno bijela košulja nagovijestit će besprijekornost vašeg stila, koji će također pokazati nedostatak osjećaja za vrijeme i uvijek će biti u trendu.

Noseći odijelo koje predstavlja točno crno-bijelu shemu boja, izgledat ćete modernije i svježije, iako je to klasik. Savršenstvo u crno-bijeloj boji. Savršena harmonija.

"Bijela nije samo nedostatak boje.". To je svijetla i afirmativna stvar. Jednako žestok kao i crveni. Jednako precizno kao i crno. Bog slika u mnogim bojama… ali nikad ne slika tako sjajno kad slika bijelo… " g.K. Chesterton.

"Crno-bijelo je apsolutno.". Oni mogu izraziti najsuptilniju vibraciju, najdublju smirenost i neograničenu dubinu " Shiko Munakata.

Zanimljiv interijer: Kako nezaboravno ukrasiti sobu bijelim zidovima, naglašavajući čistoću i dostojanstvo elegantnog interijera

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: