Savjeti za poboljšanje vašeg doma na temelju primjera interijera najboljih hotela na svijetu

Kristalni luster u spavaćoj sobi

Vraćajući se iz veličanstvenog hotela, toliko želite ponovno stvoriti ovaj sjaj u vlastitom domu! Među pompoznim i šarenim atributima lijepog života osjećamo se posebno-na tome je izgrađena cijela industrija.

Ali jeste li se ikad zapitali koliko je financijskih sredstava potrebno za rekreaciju VIP klase? Uostalom, ti se alati mogu koristiti za poboljšanje vlastitog doma!

Stvaranje kuće s elitnim interijerom nije lak zadatak. Također ćete morati uložiti znatne napore kako biste održali red. Ali vaša će nagrada biti život u kući iz snova.

I svaki dan će biti praznik. Muzej dizajna pripremio je nekoliko preporuka za pretvaranje vašeg stana u luksuzni stan.

Jednostavnost

Promišljeni interijer hotela nikada nije preopterećen detaljima. U okruženju se koristi potreban minimum namještaja i ukrasa. Ovo rješenje ne samo da dodaje prostor, već vam omogućuje i održavanje savršene čistoće.

Panoramski prozori u spavaćoj sobi

Vrhunski namještaj

Što god netko rekao, naime namještaj igra presudnu ulogu u stvaranju dizajna. Za sobe prestižnih hotela namještaj i pribor izrađuju se po narudžbi prema dizajnerskim projektima.

Morat ćete sami odabrati namještaj. Najbolje je kupiti jednu skupu, ali kvalitetnu slušalicu. Uloženi novac opravdat će se, jer originalni namještaj dizajnera služi jako dugo.

Ogledala u unutrašnjosti spavaće sobe

Spavaća soba

Prvo na što obraćamo pažnju u hotelskoj sobi je udoban prostrani krevet. Čisto uštirkano donje kunalje pokazatelj je usluge dobrog hotela.

Sve bi trebalo biti osmišljeno za dobar odmor: udobni jastuci i deke, visokokvalitetni madrac, snježno bijele jastučnice i plahte. Bijela je ta koja postavlja ton cijeloj paleti! Popravite rezultat pomoću zavjesa, rasvjetnih tijela ili elemenata presvlake.

Pastelne boje u spavaćoj sobi

Krevet

Nastavljajući temu spavaće sobe, morate obratiti posebnu pozornost na krevet. Ona će poslužiti kao središte kompozicije.

Stil se može razlikovati ovisno o općoj temi interijera, ali najbolje rješenje bit će king size krevet s prozirnim baldahinom. Ako vam se rezultat čini dosadnim i primitivnim, dodajte nekoliko svijetlih jastuka.

Neobičan tepih u spavaćoj sobi

Pogledajte sličan dizajn: Dekorativna betonska pločica iz Interneta ? čarobna igra chiaroscura na sivoj i čeličnoj pozadini

Sconces-najbolji izbor za rasvjetu

Kad se sljedeći put nađete u dizajnerskom hotelu s pet zvjezdica, pogledajte pozadinsko osvjetljenje. Ovo će biti izvrsna lekcija u umjetničkoj kompoziciji.

Vjerojatno ćete primijetiti da su najčešće dizajnerske svjetiljke prisutne u unutrašnjosti. Meko plemenito svjetlo ističe glavne zone, skrećući pozornost sa sekundarnih. Ako u sobi postoji nekoliko svjetiljki-provjerite jesu li identične u stilu.

Luksuzni luster i zidne svjetiljke u unutrašnjosti blagovaonice

Sjetite se simetrije. Ako vam treba noćni ormarić – trebala bi ih biti dva. Isto vrijedi i za svjetiljke. Prioritet bi trebao biti sklad, a ne prazan ukras.

Umjetnički objekt

Umjetnost je u stanju sa sobom donijeti poseban šarm i šarm. Zato su izražajne slike i ukrasne skulpture obavezan atribut skupih hotela.

Umjetnička izložba ne mora se kupiti za nevjerojatan novac na aukciji. Vrijedan predmet možete kupiti u antikvarnici ili na sajmu.

Divlje cvijeće u visokim vazama na drvenom kuhinjskom stolu

Vrhunac interijera

Iskusni dizajneri prestižnih hotela svojedobno su se suočili s problemom ekonomske prirode. Strogi, pretenciozni i luksuzni interijeri hotela pomalo su depersonalizirani.

Oni se međusobno vrlo malo razlikuju. I nakon što je jednom posjetio takav broj, gost se više ne želi vratiti. Nije tako teško privući pažnju gostiju kao zadržati je.

Stoga najbolji hoteli donose dijelove osobnosti u atmosferu svojih soba. To može biti dizajnerski mozaik Uglednog umjetnika, neobičan mini bar, zeleni kutak svježeg cvijeća ili šik lođa s panoramskim pogledom.

Izvorni mini bar u unutrašnjosti

Kupaonica

Kupaonica je također mjesto odmora i opuštanja. Pokušajte mu dati maksimalnu sličnost s unutrašnjošću oceana. Glavna stvar je dovoljna količina slobodnog prostora.

Nakon što ste odabrali odgovarajući vodovod, ne zaboravite kupiti nekoliko snježnobijelih frotirnih ručnika i ogrtača. Atmosfera skupog odmarališta je zajamčena.

Dizajn interijera kupaonice

Odlučite se za klasični bijeli vodovod i neutralne tonove u ukrasu. Inače, ovdje možete koristiti sve iste trikove kao i za spavaću sobu.

Veliko ogledalo u kupaonici

Cvijeće

Kad ste se zadnji put razmazili mirisnim cvjetovima? Ali u svakom hotelu koji poštuje sebe svako jutro dočekuje vas svježe izrezani buket! Pokušajte ovo primijeniti u svom domu i pogledajte kako cvijeće transformira i osvježava prostor! Da, i raspoloženje će se neočekivano poboljšati.

Plakati iznad kreveta u spavaćoj sobi

Kvalitetan odmor

U unutrašnjosti hotela rijetko možete pronaći sustav kućnog kina, računalo ili glazbeni centar. Uopće ne zato što je skupo. Samo glavna svrha hotela je kvalitetan i cjelovit odmor.

Uključujući i nepotrebne informacije. Ako se kod kuće pokušate odreći barem nekoliko dana gledanja televizije, društvenih mreža i glasne glazbe u korist hodanja, čitanja i komunikacije uživo, osjećat ćete se energično i obnovljeno.

Kožna glava kreveta

Tretirajte svoj dom s ljubavlju i poštovanjem! Redovito obavljajte manje popravke, mijenjajte ručnike i posteljinu za svježe i čiste, dodajte djelić osobnosti i tada će postati najbolje mjesto za opuštanje.

Zanimljiv interijer: Savjeti za odabir antikviteta za luksuzni dizajn interijera

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: