Sat za Astro posvećen prestižnoj regati za Astro

Jahte na marini

Želimo podijeliti svoje dojmove o prestižnom sportskom događaju koji je završio prošlog ljeta-televizija. To je jedan od najvažnijih događaja jahti u Velikoj Britaniji. Deseci jahti, uglavnom iz Sjeverne Europe, okupljaju se u zaljevu Marzia na bijelom otoku, u blizini Portsmoutha.

Pobjednik se određuje nakon što se zbroje pet utrka, uključujući spektakularan Animisin koji se odvija u izravnom vidnom polju s obale. Usput, upravo je ovaj događaj postao predak megapopularnog Ami 's (America' s Cup).

Jedrilica na moru

Svake godine, kao počast vlastitoj povijesnoj povezanosti s morem, generalni sponzor, talijanski proizvođač ekskluzivnih modela muških satova, stvara jedinstvenu kolekciju posvećenu nezaboravnom događaju.

Za opisano ograničeno izdanje, model je bio dizajn Interneta, razvijen davne 1950. godine, značajno dopunjen. Dakle, mehanizam je opremljen patentiranim automatskim namotavanjem, asa 3-asa. Strop vodootpornosti proizvoda deklariran je u 300m. Na kućištu od 5 cm nalazi se rotirajući okvir za izračunavanje trajanja ronjenja.

Pogledajte sličan dizajn: Tehnika suhog zidanja u unutrašnjosti i krajobraznoj arhitekturi

Dizajnerski satovi

Plavi brojčanik ima prozor za prikaz stvarnog datuma na mjestu 3 sata, a mala sekundarna ruka nalazi se u području 9.

Najjednostavniji dizajn, s oznakama u obliku točkica i malih pruga prekrivenih sastavom IPA-IPA, pruža savršenu vidljivost pod vodom.

Glavne strelice su fosforescentne, dok su dodatne strelice koje prikazuju informacije drugog pojasa crne. Treba napomenuti da će proizvodnja biti ograničena na količinu od samo 500 komada.

Šik sat

Semafor sata

Tvrtka sa solidnom tradicijom nastala je 1860. godine, u kolijevci renesanse, u Firenci. Dobavljač mjernih i preciznih instrumenata za talijansku mornaricu stekao je zasluženi ugled u cijelom svijetu, zahvaljujući visoko specijaliziranim, laboratorijskim, tehničkim rješenjima i tradicionalno ekskluzivnom dizajnu.

Jedinstvena kombinacija profinjenog osjećaja harmonije, Švicarske tehnologije i strasti prema moru jamče nesumnjivo zadovoljstvo posjedovanja ovog malog umjetničkog djela. Jedinstven i istinski sportski karakter elegantnog pribora dat će svom vlasniku šarm pravog morskog vuka.

Zanimljiv interijer: Satni sat-žongliranje nespojivim: strast i znanost idu ruku pod ruku

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: