Ručni Ženski sat za žene – originalni ukras ženske olovke

Ručni sat

Naša stranica prikazuje se u vezi s oceanima. Ovo je najnovija kolekcija luksuznih ženskih satova prestižne marke. Oni su dizajnirani za lijepu damu. Tvrtka je napravila sjajan posao stvarajući ih.

To je ideja koju je tvrtka započela s provedbom od 2010. godine. Najnoviji model nazvan je Carpenter. Njezina čarolija leži u jednostavnosti ideje-dijamanti u sferi koja pokazuje vrijeme.

Sat DeLaneau Magic

Ručni sat u zlatu

Linija nudi nekoliko mogućnosti. Glavni elementi dizajna isti su za sve vrste. Uključuju čipku izrađenu od malih zlatnih remena koji se uklapaju u bravu gdje se spajaju. Postoje i dvostruke vezice s druge strane. Zlatni pogon povezuje dva njihova dijela. Stil sata može se definirati kao Art Deco.

Pogledajte sličan dizajn: Pilastar: oživljavanje klasičnog stila u dizajnu interijera

Sat DeLaneau Magic Diamonds

Ručni sat s crnim satom

Imaju jedinstvene brojčanike izrađene od crnog oniksa, s trokutastim segmentima u odnosu na. Brojevi koji prikazuju trenutno vrijeme izrađeni su od dijamantne prašine. Postoje dijamanti raspršeni po cijeloj ploči, a njihov broj je različit u svakom slučajnom dijelu. Satovi se nude u različitim modifikacijama koje variraju od 1.56-do 5 karata.

Sat DeLaneau Magic Diamonds

Ručni sat u srebrnoj boji

Dijamanti koji se koriste u ovim modelima su visoke kvalitete. To su blistavi kamenčići izrezani u klasi. Unutar uzorka nalazi se i mehanika koja se proizvodi u Švicarskoj. A rezerva snage je 40 sati.

Takva kreacija uistinu je čudesno djelo dostojno imena tvrtke. Izvrsno izrađen, luksuzan i jedinstven vrhunski dodatak izvrstan je izbor za ženu koja želi biti u skladu s trenutnim trendovima u modi i stilu, kao i imati prikladnu mogućnost preciznog izvještavanja o vremenu.

Zanimljiv interijer: Nježne i šik Ogrlice s privjescima: upotpunite liniju dekoltea nečim lijepim

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: