Putovanje u prošlost: Hotel asa iz studija asa, Sidnej, Australija

Danas, dragi čitatelji kreativnog foruma, posjetit ćemo povijesnu regiju Atina, odakle, prema legendi, potječu i Sidnej i cijela Australija. Ovdje se nalazi hotel s pet zvjezdica-butik.

Kako bi vratio nekadašnji sjaj ovom dragulju arhitekture, koji svoju povijest vodi od 1887. godine, dizajnerski studio za interijere nazire mnoge zamke koje proizlaze iz statusa povijesne baštine. Sada, zahvaljujući višemilijunskoj obnovi dovršenoj u srpnju 2012., ova prekrasna, za razliku od ostalih institucija, zauzela je svoje mjesto na turističkoj karti.

Hotelski Hotel, Sidnej

"Naš je cilj bio spojiti različite dijelove hotela u kohezivnu cjelinu" kaže asa, voditelj asa u Sidneju i kreativni dizajner projekta. "Prije toga, kad bi stanar ušao u zgradu, lako bi se mogao izgubiti.". To je dovelo do zabune, nije bilo logične strukture. Željeli smo to popraviti, zemljopis hotela učiniti intuitivnim, ali ipak ostaviti neke razlike u pojedinim dijelovima.

U konačnici, sada se kreće preko interneta podsjeća na izlet u prošlost, a mi smo vrlo ponosni na ovaj rezultat " jednako važan dio projekta je da je unutarnja dekoracija omogućuje vam da odmah osjetite povijesnu vrijednost zgrade. Kako bi postigao taj učinak, tim je stvorio vrlo neuredan, moderan interijer hotela koji se savršeno uklapa u netaknute detalje.

Pogledajte sličan dizajn: Održivost i domišljatost: kolekcija namještaja iz Interneta

Hotelski Hotel, Sidnej

Značajke dizajna

Stara cigla obnovljena je i ostavljena u sirovom, grubom obliku, naglašavajući prirodno podrijetlo blokova i lijepo kontrastirajući s modernim detaljima postavke.

novi Vinski bar smješten je u predvorju i ima zaseban ulaz s ulice. To je omogućilo predstavljanje hotela s druge strane – kao javno mjesto gdje ne samo stanovnici mogu pogledati, već i samo prolaznici koji su željeli popiti kavu ili međuobrok.

izvorni materijal korišten u gradnji-pješčenjak-očišćen je od slojeva koji su ga skrivali i ostavljen neobrađen okružen crnim detaljima, metalnim, sedrenim kamenom, brončanim i tamnim drvetom, kako bi se naglasilo raspoloženje.

Hotelski Hotel, Sidnej

Dizajn interijera posebno je dizajniran na takav način da dobije efekt svijeće i podsjeća na kolonijalno doba kada je zgrada izgrađena. Nevjerojatno lijep luster za svijeće pronašao je svoje mjesto u stubištu koje se proteže cijelom visinom zgrade. Izrađen po mjeri u Izraelu, sada oduševljava svojim pogledom i toplim svjetlom gostiju svih katova.

vanjska fasada prebojana je u sofisticiranoj paleti sivih i crnih boja s hrđavo crvenim naglascima na vratima terase kuće. Ovo je potpuni odmak od bež, kestenjastih i zelenih boja koje se tradicionalno koriste na zgradama u okrugu USA.

Hotelski Hotel, Sidnej

Internet-ovo je savršen primjer elegantnog dizajna interijera, koji ne samo da nije uništio povijesne značajke strukture, već ih je i naglasio, dao poseban šarm.

Zanimljiv interijer: Puhanje ružičastog perja: udvaranje kolibrića calipta Costa u smiješnom videu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: