Prugasta ljepota: zadivljujući tepisi i jastuci s interneta

Jastuci s ukrasima u crnoj boji

Zanimljivi elementi dodaju stil i eleganciju sobi

Svake zime tražimo nove načine kako dodati izražajnost i eleganciju interijeru, a kuću pretvoriti u topao i ugodan kutak. Dok neki dodaci i nakit gube svoju popularnost s promjenom sezone, drugi ostaju u modi dugo vremena.

U ovoj ćemo vam priči predstaviti elegantne i neobične proizvode koji će se savršeno kombinirati s bilo kojim stilom ukrasa. Veličanstveni Jastuci i tepisi s ukrasima zebre, koje su dizajnirali stručnjaci iz Ipaina, moći će dodati vizualni i teksturni kontrast sobi, dajući dizajnu interijera poseban šarm i magnetizam.

Tepih s uzorkom zebre u dnevnoj sobi

Elegantan ukras sa zanimljivim tekstilom

Popularna tvrtka IPA najbolji je proizvođač jedin tvenih tepiha i divnih tek tila, kao i vodeći kupac zebre na tržištu Burchell. Izvrsne proizvode izrađuju talentirani stručnjaci od kože ovih prekrasnih životinja.

Obrtnici u procesu mukotrpnog rada pretvaraju sirovine u veličanstvene gotove proizvode, što dodaje dašak magnetizma u udoban prostor. Naravno, mnogi će naši čitatelji biti zabrinuti zbog utjecaja proizvoda na okoliš. Možemo vas uvjeriti, jer se ovi proizvodi proizvode pomoću kože najčešće vrste zebre savane.

Sve modern art modeli imaju originalne dimenzije, veličanstven oblik i nevjerojatnu mekoću. Ove značajke moći će ih učiniti epicentrom pažnje u bilo kojoj sobi, ne samo u salonu za goste i spavaćoj sobi, već i na terasi ili ispred ulaza u kuću. Svaki tepih je jedinstveni model s ekskluzivnim uzorkom i zamršenim bojama, koji će zasigurno ispuniti okoliš osobnošću i nevjerojatnom estetikom.

Tepih s uzorkom zebre u dnevnoj sobi

Pogledajte sličan dizajn: Pravi kamin na balkonu visoke zgrade: nježni snovi se ostvaruju zahvaljujući modernim tehnologijama

Divan kutak za opuštanje i uživanje

Tepih s uzorkom zebre u kuhinji

Spektakularni salon s kožom na podu

Jastuk s uzorkom zebre u spavaćoj sobi

Izvorni jastuci s prugama postaju epicentar pozornosti u spavaćoj sobi

Jastuci s uzorkom zebre u dnevnoj sobi

Crne svjetiljke naglašavaju privlačnost tekstilnih elemenata

Lagani tepih u blagovaonici

Ugodna svijetla palača za malu blagovaonicu

Jastuci s uzorkom zebre na stolicama

Jednostavni i sažeti ukrasi daju kontrast okruženju kućne knjižnice

Svijetli dodaci u spokojnom dizajnu spavaće sobe

Iako su prostirke s izvanrednim uzorkom središnji dio kolekcije, sofisticirani jastuci također predstavljaju izvrstan izbor za one vlasnike kuća koji traže jednostavan i elegantan dodatak za svoje apartmane. Osim toga, ovi će proizvodi moći unijeti posebnu toplinu i udobnost u sobu, ispuniti atmosferu šarmantnim magnetizmom i izrazom.

Korištenje kože krava i zebre jedan je od vodećih trendova u 2015. godini, pa razmislite o nabavka tako nevjerojatno atraktivnih i estetskih proizvoda za vaš dom.

Jastuci s uzorkom zebre na kauču

Žuta dnevna soba s dramatičnim jastucima

Jastuci s uzorkom zebre na stolicama

Prekrasni valjci u dizajnu safirnih stolica

Tepih s uzorkom zebre u kuhinji

Kreativni prugasti tepih u dekoru sunčane terase

Jastuci s uzorkom zebre na terasi

Uređenje mjesta na otvorenom

Crno-smeđi jastuci

Jastuk s fascinantnim ukrasom

Predstavili smo vam zadivljujuće proizvode tvrtke Ipaina s izvanrednim prirodnim uzorkom koji mogu ispuniti životni prostor bogatim bojama i teksturama, kao i stvoriti individualni i autentični dizajn u ukrasu. I jesu li vam se svidjele ove ideje i rješenja za dekor? Podijelite svoje mišljenje s nama u komentarima ispod…

Zanimljiv interijer: Popularni trendovi dizajna: prekrasni tepisi za dodavanje originalnosti interijeru

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: