Prozirni elementi u modernom interijeru Kreativni namještaj poznatih dizajnerskih tvornica

Mnogi vjeruju da prozirni predmeti ne mogu postati središte pozornosti, ali jako griješe. Kao što je praksa pokazala, ovi originalni predmeti imaju veliki broj prednosti: u malim stanovima postat će gotovo nevidljivi, a u ogromnim dvoranama, naprotiv, pokazat će sav prostor i ogromne razmjere.

Danas to nisu samo stolice od plastike, već i stakleni stolovi za kavu ili rasvjetna tijela od čistog kristala. Također, dizajneri su objavili prekrasne otvorene stolice koje će privući posebnu pozornost.

Također je vrijedno spomenuti neobične ekrane marke Ipaina sa staklenim kuglicama kao ukrasnim elementima koji jako podsjećaju na kapljice rose. Također, neće vas ostaviti ravnodušnima svjetiljke koje je stvorio Toio Ito, činilo se da ih je pauk zapleo u svoju snažnu mrežu. No, to nije sve – sve više i više počeo da se pojavljuju transparentan interijera, na primjer, Milan Shop, u njemu sve podsjeća na prvi snijeg, prozirne ledenice i siječanjski mraz.

1

Luster, Metalni okvir i prozirno staklo čine ga izuzetno atraktivnim. Stvorio ga je Borek Shipek.

Luster, Metalni okvir i prozirno staklo

2

Brookline stakleni stol s pleksiglasom neće nikoga ostaviti ravnodušnim i može se skladno uklopiti u bilo koji dizajn kuće.

Brookline stakleni stol

3

Kao što smo već spomenuli u našem članku, Instalacija u Milanskom dućanu s internetom privući će ogroman broj prolaznika i znatiželjnika da uđu unutra.

Instalacija u trgovini u Milanu

4

Metalni stolić za kavu sa staklenom pločom za kavu, skladno će se uklopiti u bilo koju sobu.

Metalni stolić za kavu sa staklenim vrhom

5

Ali svoj ured možete ukrasiti originalnim stolnim rasvjetnim uređajem, s prekrasnim ukrasnim dizajnom u obliku tekstila i prozirnog stakla.

Izvorno stolno rasvjetno tijelo

6

A na ovoj fotografiji predstavljena je još jedna instalacija IPA / IPA, ovo je stvaranje ruku poznatog arhitekta iz Japana sou Fujimoto. Izradio ga je po posebnoj narudžbi muzeja u Londonu Victoria i Albert.

Pogledajte sličan dizajn: Izlazak sunca na prvi zahtjev: zapanjujuće podne svjetiljke u unutrašnjosti Natalije Rumenjantseve

Instalacija Ace/Ace

7

Autor ove neobične fotelje, Charlie Davidson, kao da je uložio malo svoje duše u ovaj komad namještaja i moći će se na nevjerojatan način uklopiti u bilo koju sobu.

Neobična stolica Charlieja Davidsona

8

Za male prostore pripremili smo i iznenađenje, oni mogu odvojiti jedan prostor od drugog uz pomoć našeg neobičnog zaslona za prikaz, a zahvaljujući dekoru u obliku stakla pomoći će još većem povećanju površine sobe.

Neobični zaslon u vezi s oceanom

9

Čelična nit na nevjerojatan način okružuje rasvjetno tijelo koje je stvorio Toio Ito. Može ukrasiti bilo koju sobu i dodati joj poseban dodir luksuza.

Rasvjetni uređaj

10

Ali ova kristalna figurica u obliku snjegovića ukrasit će policu ili ormar.

Kristalna figurica u obliku snjegovića

11

Plastični stolac može se postaviti na terasu ili u vrt i diviti se ljepoti sunčanih dana.

Plastični stolac

12

Metalna baza i radna površina od stakla iznenađujuće se usklađuju u klupskom stolu u Kini.

Metalna baza i staklena radna površina

13

Svaka žena ne može mirno proći pored štanda s parfemom, pa će sigurno obratiti pažnju na Bočicu parfema Amapa autorice Tokujine Josioke.

Bočica s parfemom

14

A evo još jednog originalnog remek-djela koje se nalazi u neobičnoj kolekciji Aisina, staklenom stolu Nicka Greena.

Stakleni stol Nicka Greena

15

A na ovoj fotografiji još jedna radna površina od prozirnog stakla koju je stvorio pravi profesionalac Charlie Davidson.

Radna površina od prozirnog stakla

Zanimljiv interijer: Proizvodnja dizajnerskog namještaja iz Interneta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: