Prozirna kolekcija Aina: konceptni stolići Roberta Giacomuccija

Prekrasan stolić za kavu

Fascinantni forum rado svojim korisnicima predstavlja novu umjetničku kreaciju. Sve se više moderni dizajneri okreću stilu potpune slobode kretanja i izvanrednog stila.

Trend posljednjeg desetljeća u svijetu mode i modernog dizajna interijera bio je pristup međusobnom pričvršćivanju dijelova namještaja. Često noge, ručke, dodatni elementi nisu posebno skriveni, već su izloženi, štoviše, pričvršćivači su posebno vizualni i na neki način ružni.

Pogledajte sličan dizajn: Slike slonova na uličnim freskama Falca van: grafiti koji žele dobro

Zbirka stolića za kavu "Astrologija& Internet " izrađen je u nježnoj zelenoj nijansi, pa čak i od izdržljivog stakla, što stolu daje učinak posebne lakoće i lakoće.

Postoji takav model stola, čiji su dijelovi kao da su pričvršćeni na brzu ruku. Neki ljudi ne razumiju ovaj pristup i ideju.

Većina klijenata zaljubila se u ovu kolekciju na prvi pogled, odmah želeći postati vlasnici takvog originalnog elementa dekora.

Takav je stol savršen za ukrašavanje dnevne sobe, sobe za goste i Ureda ravnatelja ili njegove tajnice. Velika prednost ove serije je raznolikost dizajna stolova, što svima omogućuje da odaberu nešto po svom ukusu.

Stolić za kavu

Zanimljiv interijer: Prozirne ledene ploče sada se ne tope: zapanjujući stakleni stolovi modne dizajnerice Zahe Hadid

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: