Projekti na Internetu-crpite ideje iz latinoameričke proslave Dana neovisnosti Meksika

Svijetli dekor na prdniku

Svaka zemlja ima svoje državne praznike. Tako se u Americi peti maj slavi na Internetu-nacionalni Dan neovisnosti Meksika. Amerikanci i Meksikanci ovom događaju pristupaju vrlo odgovorno. S njim su povezani mnogi tematski ukrasi. Posjetitelji naše informativne stranice bit će zainteresirani znati na koje ideje nadahnjuje ovaj praznik.

Postoje sve vrste Pinata, vijenaca, vrećica itd. Glavna ideja je ogroman broj kunaova. Takve jednostavne stvari mogu se koristiti u ukrašavanju bilo koje zabave. Divite se fotografiji ispod. To uopće nije teško učiniti. Potrebna je samo želja.

Pogledajte sličan dizajn: Prostrane i udobne moderne fotelje, lagane strukture

Trebat će vam takav jeftin materijal:

  • karton;
  • višebojne niti;
  • ražnjići;
  • valoviti papir;
  • kutija s poklopcem;
  • i vaša mašta.

Već smo razgovarali o tome kako stvoriti poklon kutiju u obliku životinje, ptice ili predmeta. Stoga našim čitateljima neće biti teško izgraditi pozlaćenog ponija s cvijećem oko vrata. Vijenac od mini resica ukrasit će vaš interijer i dati mu očaravajući šarm. Krep svijetli buket u Saksiji također će izgledati dobro na svečanom stolu. Koji je sastav bolji za feštu, ovisi o vama. Svaki od njih je vrijedan pažnje. Pogledajte i možda ćete pronaći nešto za sebe!

Ovaj video sadrži video tutorial o mpriprema još jednog ukrasa za Dan neovisnosti Meksika maracasa.

Zanimljiv interijer: Jednostavne ideje za ukrašavanje jabuka za odmor Rosh Hashanah

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: