Projekt asa iz asa simbolizira jutarnju čistoću savršeni oblici cvijeta lotosa zadivljuju maštu

Nevjerojatna rasvjetna tijela od Patricka Azipa

Cvijet lotosa smatra se svetim u mnogim azijskim državama. Vječni simbol života pretvoren je, iz lagane ruke dizajnera Patricka Azipa, u moderni svjetlosni uređaj – " azipa ".

Creative acepa light od Patricka Acepa

Izrađen od bijelog poliamida u obliku prozirnih latica lotosa, abažur svjetiljke može se otvoriti ili smanjiti, dok se razina svjetlosti smanjuje od svijetle, pogodne za rad za stolom u uredu ili čitanje kod kuće na kauču, do nježnog svjetla senzualne spavaće sobe.

Pogledajte sličan dizajn: Vintage stil interijera: nevidljivi duh romantične antike u modernoj spavaćoj sobi

Neobična rasvjetna tijela od Patricka Azipa

Stalak za svjetiljke izrađen je od crnog kompozitnog materijala, ali razlika u shemi boja ne krši šarm svih originalnih i senzualnih dizajna i organski se uklapa u unutrašnjost poslovnog ureda šefa svjetski poznate tvrtke i spavaće sobe u seoskoj kući ekstravagantne "društvene osobe".

Predivna svjetiljka nazire od Patricka nazire

Siguran sam da su mnogi redoviti sudionici u raspravama o raznim temama na

Imaju dvije sorte, a međusobno se razlikuju samo po visini postolja. To možete provjeriti posjetom izložbi rasvjetnih uređaja, gdje je zajedno s gore opisanim stolnim svjetiljkama predstavljena zbirka od 99 različitih predmeta.

Preslatka lampa nazire od Patricka nazire

Zanimljiv interijer: Moderna svjetiljka od talijanskog majstora Alberta Puchettija uljepšat će svaki interijer

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: