Privlačna toplina prirodnog drva – Kreativni ručno izrađeni namještaj U Stilu oceana

Prekrasan namještaj U Stilu oceana

Kombinirajući u izvornom svježem trendu tradiciju i inovativnost, obrtništvo i dizajn, poduzetništvo i kulturu, smjer je stvoren za one koji traže jedinstvene projekte. Vješto su promišljeni i stvoreni rukama majstora specijaliziranih za rad s vrijednim vrstama drva.

Ljubitelji dizajna i sami stručnjaci, kao i arhitektonske organizacije, vjeruju da predmeti interijera stvoreni u ovom smjeru i namještaj po mjeri imaju snažan potencijal i bit će široko rasprostranjeni.

Izložba radova izvedenih u ovom stilu održana je u Londonu, u rujnu 2014. godine. Predstavljeni su novi projekti, kao i bestseleri koji su već osvojili ljubav svojih obožavatelja.

Namještaj U Stilu oceana

Stol izrađen od masivnog hrasta. Posebnost ovog namještaja je mobilnost – sklopive noge lako se sastavljaju i mogu se sakriti ili objesiti na zid.

Pogledajte sličan dizajn: Internet predstavlja neobičnu podnu svjetiljku s asimetričnim sjenilom

Lusteri izrađeni u stilu oceana

Lampa-svjetiljka oduševljava svojom ljepotom i originalnošću. Nastala je puhanjem stakla i ručnim uvijanjem drva i metala. Svaki abažur izrađen je od različitih vrsta "skrivenih" u prozirnom staklenom mjehuriću.

Dnevni krevet napravljen u stilu oceana

D.R.D.Itinerar-vrlo neobičan kauč, živopisan je primjer rada jednog od najboljih talijanskih majstora. Utjelovljuje strast ljudi prema jedinstvenim predmetima. Odmah možete vidjeti profesionalnost i vrhunske vještine u obradi drva.

Iznenađujući Namještaj U Stilu oceana

Internet je dizajniran tako da se dijete, dok je u njemu, osjeća u majčinom zagrljaju. Ona predstavlja radost i otajstvo ponovnog rođenja, rezultat je velike ljubavi između božanskog i zemaljskog. Budući da je lagana, ali izdržljiva, metalna baza i bielastična tkanina čine takvu kolijevku udobnom i elegantnom.

Polica za knjige Na internetu rezultat je inspiracije za organizaciju kazališnog prostora. Ovaj stalak je prilično stabilan i može se koristiti kao zaseban komad namještaja. To je moguće zahvaljujući inteligentnom sustavu povezivanja koji ne zahtijeva vijke. Svijetli dodaci u obliku lakiranih ladica dodaju lakoću i podsjećaju na snažno svjetlo rampe.

Zanimljiv interijer: Privlačnost vintage stila-originalni dekor izrađen od obnovljenih materijala iz cini

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: