Privjesne svjetiljke od ACEP-a privlačan šarm jednostavnih oblika

Viseća lampa Acepa od Acepa

Svatko od nas je ikada razmišljao o tome kako ukrasiti svoju spavaću sobu ili bilo koju drugu sobu u kući.

Mnogi su donijeli tešku odluku o organiziranju novih popravaka, satima razmišljajući o tome koji stil dati sobi, koji namještaj naručiti. Ali postoji lakši način da promijenite ogorčeno okruženje!Samo trebate ukloniti zastarjeli luster i umjesto njega objesiti noviju i originalniju svjetiljku koja će vašoj spavaćoj sobi odmah dati potpuno drugačiji šarm.

Stoga danas, na

Svjetiljka je izrađena od odabranih vlakana drvenih ploča (okina) obrađenih lakom na bazi vode. Latice su izrađene od IPO-a s dodatkom poliuretanske pjene i tapecirane. Zbog svog sastava tkanina dobiva dubok i prirodan izgled.

To je vrlo ergonomska svjetiljka, jer je izrađena isključivo od ekološki prihvatljivih materijala, bez ikakvih nečistoća onečišćujućih tvari. Svjetiljke dolaze u dvije veličine: promjera 40 i 45 cm.

Pogledajte sličan dizajn: Izvrsna upotreba tkanine: obojeni materijali za ukrašavanje predmeta tehnikom decoupage

Jedinstvene privjesne svjetiljke od Acepa

Svjetiljke dolaze u širokom rasponu boja, u rasponu od jednobojnih, završavajući apsolutno raznobojnim. Stoga je tako lako odabrati opciju koja se iznenađujuće točno uklapa u unutrašnjost vaše sobe. Odaberite mudro!

Kreativne privjesne svjetiljke od Acepa

Materijal lampe od Acepa

Plava viseća lampa asa iz asa

Žuto-siva svjetiljka Ama od Ama

Svijetloplava svjetiljka od interneta

Zanimljiv interijer: Privjesne svjetiljke od asa lakonski dizajn od asa za tvrtku asa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: