Primitivni … modernizam: fotelja iz TV-a nasljeđuje kultna djela utemeljitelja stila

Prekrasna fotelja iz primitivnog stila na internetu

Sada će posjetitelji stranice muzeja dizajna pogledati originalni dizajn stolice za opuštanje i, mislim, složit će se da je stvarno udobna. Fotelja u retro stilu, koju je dizajnirala tvrtka AISINA, može uljepšati svaku dnevnu sobu.

Čudesna stolica iz primordijalnog stila na internetu

Pogledajte sličan dizajn: Abraham Masters-Louis Breguet jedan je od najskupljih satova na svijetu

Dok sam radio na izradi ovog dizajna, kaže dizajner, želio sam da se modernost kombinira s modernizmom dizajnera prošlih stoljeća Miesa van der Rohea i Le Corbusiera koji dizajniraju namještaj u skandinavskom stilu.

Tada sam došao na ideju da napravim čelični okvir. Tapaciranje namještaja je omotano jakim užetom, pričvrstite jastuk na glavu i pokrijte sjedalo ovčjom kožom s dugom hrpom.

I u vezi s internetom, komad ima prekrasan, pa čak i pomalo ohol izgled. Osoba koja se odmara u njemu može se slobodno opustiti, sanjati, spavati ili se kupati u blizini kamina.

Pas u naslonjaču s interneta u blizini kamina

Zanimljiv interijer: Zapanjujuća remek-djela Johna Makepisa, poznati majstor pristupa namještaju kao skulpturalnoj kompoziciji

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: