Prijenosni internet stoljeće kasnije: stvorite izvrsna platna za svoj interijer vlastitim rukama

Izvorni dizajn Lucida je prizma na štapiću dizajnirana za stvaranje realističnih crteža. Prije točno jednog stoljeća ovaj se izum već koristio svugdje, ali je nezasluženo zaboravljen. Sto godina kasnije ponovno su oživjeli profesori na Sveučilištu umjetnosti u Chicagu Golan Levin i Pablo Garcia.

Autori su razvili uređaj NeoLucida. Provedba jednostavnog mehanizma postala je najjeftiniji komercijalni projekt. Stvarajući svoje potomstvo, znanstvenici su krenuli učiniti ga dostupnim svim ljudima kreativnih specijalnosti, a samo ljubiteljima crtanja iz prirode. NeoLucida nije samo proizvod, već i provokacija.

Jedinstvena prijenosna televizija

Jedinstvena prijenosna televizija

Pogledajte sličan dizajn: 8 učinkovitih načina ukrašavanja prozora na način koji skriva neugledan krajolik

Cilj stvaranja predstavljene moderne kamere bio je zadržati interes za medijsku arheologiju uskog preplitanja povijesti likovne kulture i značajki obrade slike. Nudimo posjetiteljima Forum-Grad upoznajte se sa značajkama novog uređaja.

Jedinstvena prijenosna televizija

Internet je uređaj za crtanje koji umjetniku omogućuje kopiranje onoga što vidi ispred sebe. Cijela struktura je prilično lagana (250 gr), izrađena od izdržljivih materijala, kompaktna, može stati u torbu. Lako se podešava, ne zahtijeva električnu podršku. I što je najvažnije, kamera je najpristupačnija po svojoj cijeni u usporedbi s drugim sličnim uređajima. Ako ste ljubitelj crtanja iz života ili želite pokušati crtati poput starih majstora — onda se odlučite za NeoLucida. Izvorna platna poslužit će kao dostojan ukras interijer dnevne sobe ili vaše knjižnice.

Posljednja fotografija prikazuje novu kameru NeoLucida i njezin prototip, stvoren u stoljeću stoljeća.

Zanimljiv interijer: Smiješne animirane šale u video isječcima s interneta-Humor trećeg tisućljeća

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: