Preuređivanje namještaja bojom u spreju

Slikanje vintage namještaja bojom u spreju

Mnogi dizajneri vjeruju da se svaka situacija može popraviti bojom. Ako u svom dvorištu imate dosadan fenjer, u kuhinji su istrošene stolice oko starog, otrcanog blagovaonskog stola ili sve to zauzima prostor i skuplja prašinu u garaži već nekoliko godina, postanite čarobnjaci i vratite život tim predmetima.

Da biste to učinili, samo trebate kupiti boju u obliku spreja, s kojom će rad postati lak i ugodan. Kao rezultat toga, dobit ćete potpuno transformirane stvari koje će vas dugo oduševiti.

1. Barske stolice.

Uzmite obične smeđe barske stolice i pretvorite ih u kraljevska sjedala. Koristeći svijetlu zelenu boju, napravit ćete nevjerojatne ukrase za kuhinju koji će stvoriti raspoloženje zabave, udobnosti i topline, a istovremeno donijeti moderan stilski dodir.

Svijetlo bojanje vintage namještaja bojom u spreju

2. Komode.

Stare bakine komode uvijek su se odlikovale kvalitetom i praktičnošću, što je vjerojatno razlog zašto su još uvijek sačuvane u mnogim obiteljima. Da biste im dali moderan, negdje čak i glamurozan izgled, trebat će vam sjajna crna boja ili nijansa skupog tamnog drveta, kao i sjajne nove ručke. Cijeli proces pretvorbe trajat će malo vremena, ali rezultat će biti impresivan.

Pogledajte sličan dizajn: Svjetlina dizajna i vizualna privlačnost, temeljena na jednostavnosti primijenjenih kreativnih tehnika na primjeru paviljona Nazipina

Prekrasno slikanje starinskog namještaja bojom u spreju

3. Blagovaonske stolice.

Nitko nikada nije rekao da unutrašnjost blagovaonice mora biti dosadna i prim. Pa zašto ne prefarbati standardne stolice u prekrasnu, bogatu crvenu boju koja će stvoriti atmosferu bogatstva i Šika. Takvi ukrasni predmeti postat će pravi ukras za svako obiteljsko slavlje i zabavne zabave.

Fino slikanje vintage namještaja bojom u spreju

4. Stolić za kavu ili noćni ormarić.

U ovom slučaju imate priliku napraviti tako originalan naglasak koji nitko nije očekivao i zabaviti sebe i svoje najmilije. Da biste to učinili, morate obojiti stol u bilo kojoj smiješnoj boji, a umjesto olovke smislite smiješnu igračku ili klaunov nos.

Prekrasno slikanje starinskog namještaja bojom u spreju

5. Police za knjige.

Da, čak se i obične police za knjige mogu transformirati do neprepoznatljivosti. Koristeći sunčano žutu ili bogatu narančastu, moći ćete stvoriti radosno svijetlo mjesto u kojem će se nalaziti vaše omiljene knjige, suveniri i sitnice.

Uz pomoć spreja, nanošenje boje na police polica bit će nevjerojatno jednostavno, tako da će vam trebati minimalno vrijeme za cijelu transformaciju.

Divno bojanje vintage namještaja bojom u spreju

Zanimljiv interijer: Slika vam omogućuje da sakrijete manje nedostatke namještaja i čini Vas drugačijim pogledom na poznate predmete

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: