Prekrasne svjetiljke Aina: konceptualno remek-djelo u eklektičnom stilu

Prekrasne svjetiljke iz Interneta

Pozdrav dragi čitatelji jedinstvene stranice o dizajnu! Mnogi od vas već su više puta sudjelovali u raspravama o zamršenim kreacijama modernih kreativnih dizajnera. Stoga ćete vjerojatno htjeti, gledajući priložene fotografije, procijeniti posao koji je napravljen posebno za tvrtku koja je napravljena od strane tvrtke. Prekrasne svjetiljke, više nego ikad, oduševit će oči naših posjetitelja.

Već na prvi pogled rasvjetna tijela, čije nijanse imaju moderan konusni oblik, zadivljuju svojim sjajem. Njihove vesele bijele i svijetlo žute boje stvaraju veselu, toplu i ugodnu atmosferu u bilo kojoj sobi. To će vam pomoći stvoriti živahnu atmosferu u unutrašnjosti koja će zadiviti maštu i privući pažnju svojim jedinstvenim i spektakularnim izgledom.

Pogledajte sličan dizajn: 25 najneobičnijih dizajna stubišta

Gornji dio ovih lijepih komada izrađen je od drveta i blago sužen s obje strane, čineći da svjetiljke izgledaju malo drugačije iz različitih kutova. To je stvorilo veličanstvenu i izvanrednu instalaciju koja se organski uklapa u stil bilo kojeg ukrasa.

Uske i široke svjetiljke savršeno se kombiniraju jedna s drugom, što vam omogućuje stvaranje zanimljivih kompozicija od njih. Svjetiljke će moći savršeno ukrasiti ukras, dizajniran u različitim stilskim smjerovima.

Mat površina

Jedinstvene privjesne svjetiljke od Acepa

Bočice s lampama od Acepa

Jedinstvena Svjetiljka od Acepa od Acepa

Prekrasna svjetiljka od Acepa

Predivna rasvjetna tijela iz Interneta

Zanimljiv interijer: Prekrasne svjetiljke u stilu origami

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: