Prekrasne stolice asa zanimljiva ideja talijanskog dizajnera asa

Raznobojne stolice

Dobrodošli, dragi naši, posjetitelji stranice muzeja dizajna.

Danas smo upoznati s kreacijom briljantnog dizajnera na Internetu. Sam autor dolazi iz francuskog lučkog grada Saint-Nazaire.

Nakon završetka dizajnerske škole u Nantesu, Atlantic uspješno radi kao dizajner namještaja s nekoliko agencija, dok uspijeva stvoriti zanimljive projekte, kako kažu, "za dušu". Jedna od takvih kreacija srca su stolice za televiziju.

Pogledajmo ih. Što je sedlo ili stolica? Kako sjediti na njemu? A kako vam se sviđa? Prekrasna ideja ove stolice je da sami možete odabrati kako ćete se smjestiti na nju: Jahanje poput sedla ili klasično.

Čudesne raznobojne stolice

Torbica na stolici

Pogledajte sličan dizajn: Luksuzno srebro: simbol bogatstva i prosperiteta u unutrašnjosti modernih kuća. Izvrsna patina i mogućnosti kompozicijskog izgleda

Stolica Bronco

Stolice u boji svijetlog drveta

Naopako okrenuta stolica

Stolica Bronco

Naslon stolice

Čovjek koji se drži za stolicu na TV-u

Možda se vaša djeca vole igrati kauboja ili Kozaka, a pritom se drže za neudobne naslone stolica, a u ovom izumu naslon je poput sedla, poput gornjeg pramca sedla. Pa, zašto odrasli ne bi tako sjedili, jer je vrlo povoljno.

Iako, ako sjedite normalno, mala izbočina dobro podupire leđa. Usput, dame mogu objesiti svoju torbu na ovo sedlo, pričvršćujući ručke za istu izbočinu kao i za kuku.

Jednostavnost ovog dizajna otvara multifunkcionalnost u upotrebi, jer će odgovarati bilo kojem dizajnu vaše sobe ili ureda, blagovaonice ili elegantnog dnevnog boravka. A gdje biste primijenili ove stolice?

Šarene šarene stolice

Zanimljiv interijer: Zašto stolica treba rezbarenje, tvornica zna 1920

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: