Prekrasne pletene sjenice i ležaljke tvrtke Aisina udobno se sunčajte


Pletena sjenica uz bazen

Kada sanjate o luksuznom odmoru, pa čak i na nekom od egzotičnih ili tropskih mjesta, o odmoru na bijeloj pješčanoj plaži, na morskoj ili oceanskoj obali, ležaljka, naravno, postaje sastavni dio slike koju crtate.


Internet je proizvođač luksuznog namještaja koji vaš dom čini ljepšim, ugodnijim, originalnijim i elegantnijim. Svidjet će vam se nova dizajnerska ljetna kolekcija-zapanjujuća linija ležaljki od pruća.

Prekrasne ležaljke za sjenice izrađene su od trske, sintetičkog pletera i vodootporne tkanine. Takva sjenica izgleda vrlo svježe i neobično, šarmantno i elegantno.

Prostrani unutarnji prostor i prilično jednostavan, spartanski dizajn omogućuje vam opuštanje i zabavu u ovoj" ljetnoj kući " s cijelom obitelji ili u društvu s prijateljima, a soba ima nekoliko funkcija.

Visoka sjenica za ležaljke baca široku, difuznu sjenu, dok njezini mekani jastuci i udobne sofe jamče udobnost i ističu jedinstvenost. Zahvaljujući ekskluzivnom dizajnu ,završnim obradama "Aipina" i modernim modernim oblicima, vruće dane, prohladne večeri i zvjezdane noći možete provesti na najbolji mogući način, udobno se smjestivši u sjenicu s pogledom na valove.


Pogledajte sličan dizajn: Dekor za dom prekrasan izbor fotografija za one koji traže svijetle i neobične ideje za uređenje doma

Pletena pergola na terasi

Lijepa sjenica sa setom jastuka i stolom

Ova ležaljka savršena je za one koji vole i cijene male prostore i ekstravaganciju. Sjenice s kompaktnim stožastim oblicima pažljivo će zaštititi od užarenih sunčevih zraka, pružiti veliko estetsko zadovoljstvo, a zahvaljujući mobilnosti omogućit će vam da budete u blizini mnogih atrakcija vanjskog svijeta i jednostavno lijepih mjesta.

Predivno tkanje pergole

Osim toga, takve ležaljke pružit će vam željenu privatnost ili priliku da provodite vrijeme samo sa svojim najmilijima, jer mogu biti na nekoj udaljenosti jedna od druge.

Savršen je za tropsku klimu, ali ako želite, dobro će se uklopiti u unutrašnjost vaše seoske kuće. A također, gornji dio sjenice može se lako ukloniti i pretvoriti u veliku otvorenu sofu ili kauč.

U ne baš vrućim danima omogućuje vam da se osjećate svježije. Slažete se, takvo romantično "gnijezdo" u potpunosti pruža udobnost i udobnost. 


Pletena sjenica - pogled odozgo

Dizajn sjenica na terasi

Zanimljiv interijer: Emitirajući svjetlost: visokotehnološki tapecirani namještaj od Stefana Giovannonija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: