Predivna vješalica-laso ili Divlji zapad dolazi

Kreativna vješalica za gornju odjeću iz asa i asa

Daleka 2006. otvorila je svijetu dizajna jedinstvene kreacije njemačkih dizajnera Ace i Ace. Na poznatoj izložbi namještaja u Kelnu predstavili su prototip konvencionalnog lassoa za hvatanje konja.

Zamislite kakvo je iznenađenje Muzej dizajna na prvi pogled na ovo nevjerojatno stvorenje: obična petlja koja je lebdjela u letu!

Otmjena vješalica za kapute iz asa i asa

Pogledajte sličan dizajn: Razlike u stilovima dizajna: koja je razlika između modernog i modernog

Ova umjetnička mrtva priroda izrađena od čelika i užeta, visoka 177 centimetara, ograničena je na seriju od 99 komada. Takav funkcionalni komad dizajnerskog namještaja odaje počast starom Divljem Zapadu.

Nakon što smo vidjeli dovoljno popularnih vesterna, kao mala djeca nastojali smo posjedovati neke elemente kako bismo se uronili u avanturistički život kauboja.

I konačno, godinama kasnije, naš san može postati stvarnost-Arcana stalak će vas odvesti u indijanske prerije ovdje i sada. Nema sumnje da će Moderni mačo rado povjeriti svoju odjeću eliptičnoj vješalici za ljuljanje. Dakle, pružite svom muškarcu sličan užitak.

Čudesna vješalica za kapute iz asa i asa

Zanimljiv interijer: Futurističke vješalice za odjeću za odjeću-korak u trodimenzionalnu dimenziju

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: