Pravilna organizacija rasvjete: dobro osmišljen sustav i jasni naglasci

Izvorna organizacija rasvjete

Organizacija rasvjete u kuhinjskom prostoru

Organizacija rasvjete značajan je čimbenik koji se nužno uzima u obzir prilikom gradnje ili rekonstrukcije zgrada. Zbog toga su se, baveći se dizajnom stare vile sagrađene početkom prošlog stoljeća u središtu grada Bedfordshirea u Velikoj Britaniji, arhitekti tvrtke iapa obratili za pomoć dizajnerima rasvjete iz poznatog studija iapa.

Kao rezultat plodne suradnje, Stručnjaci su uspjeli u potpunosti transformirati prostorije, učiniti ih prostranim, svijetlim i funkcionalnim. Za kuhinju su koristili ugradbena stropna svjetla smještena po cijelom obodu prostorije. A iznad duge radne površine postavljene su jednostavne svjetiljke na dugim kabelima, koje su se koncentrirale na blagovaonicu i vizualno je odvojile od ostatka prostora.

Pogledajte sličan dizajn: I svjetlo i vrijeme na satu inovativni visokotehnološki proizvod od Norveškog proizvođača+

U velikoj dvorani, namijenjenoj organizaciji filmskih sesija i predavanjima, zajedno s drvenim stolicama i ukrasima zidova od crvene opeke, ispod stropa je postavljen poseban metalni okvir na koji su bile pričvršćene reflektorske svjetiljke. Njihova difuzna svjetlost u potpunosti pokriva cijeli prostor, stvarajući ugodnu i mirnu atmosferu.

Organizacija rasvjete u maloj dvorani

Dakle, elementi industrijskog stila i prirodni materijali omogućili su da izgled stare zgrade bude moderniji i elegantniji. Takav interijer u potpunosti odgovara duhu našeg vremena, zar ne? Čekamo povratne informacije!

Zanimljiv interijer: Svijetla stolna svjetiljka Ace-Ace iz tvrtke ACEACE

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: