Pravi Tinejdžeri navikli su na red od malih nogu-originalni sustavi za pohranu u retro stilu

Retro ormarić za pohranu

Mnogi od nas, gledajući američke filmove o tinejdžerima, uvijek su sa zavišću sanjali o pojedinačnim školskim ormarićima u koje bi bilo moguće ne samo pohraniti udžbenike i bilježnice, već i sakriti nešto od svevidećeg oka roditelja.

Međutim, naša djeca do danas svakodnevno nose najteže torbe i torbe. Muzej dizajna poziva svoje posjetitelje da ostvare "američki san" kod kuće, jer se s problemom skladištenja suočavamo ne samo u školi.

Pogledajte sličan dizajn: Krilati zmajevi i čudesno cvijeće: izrezbarene skulpture izrađene od prilagođenih materijala iz interneta

Retro ormarići savršeni su za dizajn spavaće sobe tinejdžera. Oni neće samo dodati boju sobi. Ova skladišta su dovoljno prostrana, što će osigurati više reda u studentskom domu. Okvir je izrađen od čelika, a ladice dolaze u crvenoj, narančastoj, svijetloplavoj i zelenoj boji.

Komplet uključuje Naljepnice s brojevima koje će dodati uspomene na vatague vrištećih prvih razreda koji žure na odmor. Ako nemate djecu, mogu se koristiti kao moderna alternativa drvu i plastici.

U takve predmemorije možete pohraniti knjige, cipele, CD-ove i još mnogo toga. A što biste sakrili u takvoj predmemoriji? Odgovore napišite u komentarima!

Zanimljiv interijer: Brčkanje, skrivanje i spavanje: u originalnim krevetićima, asa od asa je sve što bebi treba

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: