Poznate projekcije Ace i Ace pozivaju sve posjetitelje Ace 2013 u svoje paviljone

Izložba londonskog festivala dizajna

Pozivamo drage čitatelje muzeja dizajna da pobliže pogledaju najposjećenije projekcije Londonskog festivala dizajna.

U svojoj sedmoj godini, Amapa se vraća ispod svodova pivovare Amapa, vrhunskog sajma u bivšoj tvorničkoj zgradi, kako bi svijetu otkrila djela nadarenih autora iz cijelog svijeta.

Festivalski paviljoni u istočnom Londonu poznati su po tome što podržavaju nove ideje u dizajnu i različitim disciplinama suvremene umjetnosti, a ove godine organizatori su odlučili koncentrirati napore na promicanje djela najzanimljivijih europskih majstora, kao što su& Kyte, Ateller Violeta Galan, Grand, Orée i Tokio.

Podijelit će izložbeni prostor s etabliranim robnim markama u Velikoj Britaniji, Acepa& Mouse, Thomas& Vines, Suzanne Goodwin, Room39, Erica Wakerly, Bold& I još mnogo toga.

Izložba londonskog festivala dizajna

Provokativni program emisije Na internetu razbija uspostavljene stereotipe kako bi omogućio kreativnom geniju da eksperimentira s različitim materijalima i svjetlom, podređujući trodimenzionalni prostor ljudskoj volji.

Dizajnerska svjetiljka-izložba londonskog festivala dizajna

Međunarodne projekcije uvijek su najvažniji dio paviljona na internetu, jer upravo oni gledateljima prikazuju dosad nepoznata djela različitih tvrtki i kreativnih udruga iz cijelog svijeta.

Pogledajte sličan dizajn: Lisa Holt. Liza Holt. Dizajner interijera. Iskren intervju o umjetnosti dizajna

Ova će sadržavati najopsežniju kolekciju, uključujući djela dizajnera iz 100% AMAP-a koji su proslavili 10. godišnjicu, kao i AMAP-dvije marke iz Norveške kojima je odobreno prikazivanje.

Izložba Amapina ponovno je uključena u program Festivala, a s njom su štandovi mađarskog proizvođača amapina spremni za pozornost javnosti& AMAP, AMAP iz Irske i AMAP studio iz Šangaja.

Izložba londonskog festivala dizajna

Ikonična izložba asa dijeli radni prostor sa sestrinskom izložbom asa, koja pruža privremene paviljone međunarodnim tvrtkama koje žele osvojiti britansko tržište.

Među sudionicima — Edra, BoConcept, Ligne Roset, Objekten, Munna, Mineheart, Surface View i Jacuzzi. Program će uključivati seminare, rasprave i majstorske tečajeve pod motom.

Izložba londonskog festivala dizajna

Paviljon Carpinois prikazuje eksponate na muzejskoj razini, zadovoljavajući potražnju suvremenih potrošača za autentičnošću i originalnošću. Takav potez može se smatrati uzvratnim šamarom u produljenom razdoblju prisilne štednje.

Između ostalog, predstavljena djela, Areen, Areen, Areen i Areen imaju za cilj razbiti nestabilne granice između visoke umjetnosti i skulpturalnog dizajna, vješto poigravajući se pojmovima oblika i funkcionalnosti svojih djela.

Dizajnerska sofa-izložba londonskog festivala dizajna

Izložba londonskog festivala dizajna

Izložba londonskog festivala dizajna

Izložbe londonskog festivala dizajna

Izložbe londonskog festivala dizajna

Zanimljiv interijer: Izraelski tim arhitekata predstavio je inovativni projekt Autonomne kuće na natjecanju u 2013. godini

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: