Potreba za nepretencioznim sjajem i šarenom skromnošću novi pogled na prirodne materijale u ukrasu

Boja morskog vala u unutrašnjosti bijele dnevne sobe

Glamurozna holivudska vladavina

Dragi čitatelji, već ste primijetili da Muzej dizajna voli profilirati promjene u stilovima i njegove nove trendove. Dnevna soba, u nastavku, dokaz je da ovaj smjer ostaje u modi iz sezone u sezonu.

Rezultat izbora je" sjajno " postojanje. U stvarnosti, vrhunski komad savršen je za vrhunski dizajn interijera koji se sastoji od ponavljajućih geometrijskih uzoraka, lakiranog namještaja, nježnih kovrča i obilja sjajnih površina.

Bilo je to potpuno oživljavanje! Sad kad se stil službeno vratio, uvijek će biti posvećen svojim gorljivim obožavateljima, ali u posljednje vrijeme na scenu stupaju posebna dizajnerska rješenja…

Akcenti akcenta u dnevnom boravku

Stvarna šarenilo umjerenosti

Na mnogo je načina hrabra jednostavnost novootkrivena norma. Kao i na gornjoj slici, često su uključene bogate boje i reljefni ukrasi, kao i obilje prirodnih materijala.

Novi pogled na prirodne materijale

Metal. Drvo. Kamen. Ovaj put Muzej dizajna će karakterizirati sve tri komponente i projekte inspirirane njima.

Počevši od mjedi prema mramoru, zatim na drvo je sama glumačka postava koja stvara predstavu. I krenuli su prema minimalizmu.

Na primjer, viseća svjetiljka u obliku kupole, dizajnerski stol i cilindrični svijećnjak stvaraju izgled bez ukrasa, usredotočujući se na mineralne vene, bakreni sjaj i biljna vlakna. To je drugačiji izgled dostojan današnjeg posta!

Metal

Sjaji i ukrašen je zamršenim simetričnim oznakama, čak i masivnim. Prijedlog dizajna: koristite ga upravo tako, jer je to uistinu blistav element.

Ama od Amapa možete sigurno staviti na svoju listu želja, već označenu u nedavnim postovima muzeja dizajna.

Svjetlo na njemu daje hrabru izjavu o sebi, ali pogledajte kako je nevjerojatno kad se prikazuje u grupi …

Zrcalne viseće svjetiljke u bakrenoj boji

Izmijenjena stvarnost koja se više puta odražava od oceana

Zidna Sconce Ama-ama iz ama-a izrađena je ručno-savijanjem čvrstog mesinga sa svojom prirodnom Dosadnošću. Ovdje dominiraju zakrivljene linije i zaobljeni obrisi…

Zlatna svjetiljka za dvije žarulje

Pogledajte sličan dizajn: Sjajna kugla dobrodošlice u Sidneju napravljena je od prometnih čunjeva!

Plemenite nijanse proizvoda

Metalni naglasci nisu ograničeni samo na rasvjetna tijela koja su danas popularna. Prisutni su u namještaju, kao i u dodacima.

Ovaj krug unutarnjeg sata od lijevanog željeza 30 iz AIMINI2 izrađen je od problematičnog sirovog željeza i ima aluminijske ruke presvučene mesingom:

Zid boje mente u dnevnoj sobi

Kovani kronometri sretnih minuta

Fleksibilne mogućnosti stolarske tehnologije

Drvo je sirovina koja je našla primjenu u svim arhitektonskim namjenama, od interneta do modernih. Drvo je uključeno u najzanimljivije dekore prema njuhu i ukusu majstora.

Svjetiljka Ama od Ama ima utičnicu prekrivenu prirodnim ručno poliranim furnirom. Jednostavno prekrasno!

Viseće svjetiljke od žarulja

Vintage šarm iz interneta

Mnogi od najatraktivnijih nalaza muzeja dizajna mogu se pohvaliti hrabrim idejama za uređenje doma. U studenom prošle godine, Aasipi je pokazao Aasipi.

Svijetli, upečatljivi sustav pojačan je toplinom detalja i duhovitom intrigom okvira.

Drvene nijanse za svjetiljke

Suspendirana zagonetka

Carpino otkriva ljepotu figuriranih drvenih šipki s Carpenom, prikazujući reproducirane, vintage modele zatvorene ispod puhanog stakla…

Drveni dijelovi u staklu

Itinerar ispunjen eko-kompozicijom

Moderna proslava kamenih crteža

Privlačnost kamena je neporeciva. Od vena mramora do traka ahata, prirodne su strukture toliko poželjne da skladno migriraju s njega na druge elemente, poput prekrasnog Tekstila.

Ali za sada, krenimo od stijene … kapa napravljena od nje ima veliki utjecaj, zahvaljujući privjesku svjetiljke iz AISINI2. Glatki, bijeli kristal, sjajno srebro predstavljaju snažnu kombinaciju…

Viseća svjetiljka u disko stilu

Viseća disko kugla

Nedavno je debitirao s nizom originalnih olovaka koje izazivaju ubrzano disanje. Internet će biti animirani partner za bilo koju komodu.

Komoda s tirkiznim okovima

Tirkizni okovi

Provjerite sada na internetu i vidjet ćete kako su mineralne pruge posebno podebljane protiv svijetle boje ovog izbora. Još niste upoznali ništa slično!

Mineralna kvaka na vratima

Blistavo krhke kreacije

Prirodne formacije utjecale su na teksturu, uzorke tkanina, tapete i umjetnost. Ovi umjetnički prikazi iz Amapin stvara Amapin i ispisuje na šperploču od breze od 13 mm.

Umjetničke instalacije na zidu

Umjetnička djela iz NASA-e

Ne zaboravimo da neki od najpopularnijih dizajna kombiniraju nekoliko prirodnih materijala. Na primjer, ukrasni kamen odgovara drvetu u Ama + ama, savršen za posluživanje sira i drugih ukusnih zalogaja.

Stalak za grickalice od drveta i kamena

Sofisticirana integracija za postolje

Povratak takvih prirodnih resursa otvorio je put novom valu talenata, obrtnici prodaju svoju robu na mjestima kao što su.

Uz to, pojavilo se nebrojeno mnogo projekata koji koriste ta sredstva. Podijelite svoje misli ostavljajući komentar ispod…

Zanimljiv interijer: Zapanjujući umjetnički predmeti od prirodnog drva – dodajte toplu originalnost svom interijeru

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: