Postava Amaina koju su stvorile tri djevojke u Crnoj šumi u Njemačkoj pokazala je kako se od običnih stvari može stvoriti remek-djelo

Neobična instalacija tuša od bakrenih cijevi

Ljudi su navikli tuširati kao mlaz vode koji ugodno pere tijelo. Cijevi i instalacije u kupaonici obično su skrivene u zidovima i maskirane završnim obradama, stvarajući moderan dizajn interijera.

Tri Švedske djevojke odlučile su pokazati potpuno nove kvalitete okova i čunjeva i stvorile originalni dizajn na postolju.

Prekrasna instalacija tuša od bakrenih cijevi

Mladi dizajneri stvorili su prekrasan dizajn od bakrenih elemenata koji ne samo da mogu dobro funkcionirati, već i sobi daju moderan izgled. Sada su čunjevi s tekućom vodom izblijedjeli u pozadinu i postali uobičajeni dekor.

Tees, kvadrati, Adapteri i pogoni stvorili su neobičan labirint. Ispravnost montaže svih dijelova može zavidjeti iskusnom bravaru.

Čudesna instalacija tuša od bakrenih cijevi

Pogledajte sličan dizajn: Fuzijski stil: kako dovesti različite komade namještaja do istog nazivnika. Skladan nesklad u unutrašnjosti blagovaonice

Kreativna instalacija tuša od bakrenih cijevi

Izvrsna instalacija za tuširanje od bakrenih cijevi

Jedinstvena instalacija tuša od bakrenih cijevi

Prvoklasna instalacija tuša od bakrenih cijevi

Internet objašnjava razlog stvaranja strukture u želji da se pokaže koliko atraktivno može biti ono što je uobičajeno skrivati iza zida.

Internet je u radu privukao mogućnost demonstriranja vlastite percepcije duše. Ono što je najvažnije za Aimaina bila je spoznaja da je glavna stvar u kupaonici konstrukcija cijevi i okova.

Djevojke iz interneta i tvorci bakrenih cijevi

Djevojke iz asa demonstrirale su svoj rad na izložbi asa u Njemačkoj. Unatoč složenosti dizajna, nije bilo problema s vodom u tri tuša.

Zanimljiv interijer: Sofisticirana silueta i metalna magija iz Aimaiznenađujući stolovi koji su postali klasici

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: