Popularni trendovi dizajna: prekrasni tepisi za dodavanje originalnosti interijeru

Prijelazna boja na tepihu

Osvježiti stanove i promijeniti uobičajenu atmosferu pomoći će novim tepisima. Možete odabrati bilo koju shemu boja, dodajući tako originalnost interijeru.

Luksuzne svijetle ili dramatično tamne boje izgledaju povoljno u modernim i starim zgradama, zbog svoje praktičnosti, svestranosti i atraktivnosti. Dakle, koju opciju je bolje odabrati?

Ljubičasta nijansa na tepihu

Modni podni Tekstil lako može postati središte kompozicije bilo kojeg prostora. Zamislite: ulazite u spavaću sobu u kojoj sočna plava, svježa bijela i pastelno ružičasta daju osjećaj da ste na morskoj obali… i plivate u ocean snova svaki put kad se nađete u sobi…

Vrlo je jednostavno stvoriti izvanredan efekt pomoću umjetničkog koncepta za bojanje tkanog sjaja u gradijentne tonove koji se stapaju s namještajem. Takva jednostavna tehnika odmah će dodati svjetlinu prostoru. Tepisi u modernom interijeru čine čuda!

Prijelazna boja od crne do bijele na tepihu

Smatrajte ovo originalnom idejom za naknadnu obnovu: stvorite romantiku uz pomoć "slatkih" i "karamelnih" boja koje prelaze iz tamnih u svjetlije nijanse.

Ili, na primjer, u dugom hodniku, na kraju kojeg se nalazi mala svijetla soba, položite bijelu stazu, izgledat će kao "put do oblaka", okupan suncem.

Osim što daju stilski šarm sobi, oni su vrlo kvalitetni i izdržljivi, tako da ćete dugo moći uživati u njihovoj ugodnoj teksturi.

Pogledajte sličan dizajn: Izvanredni kamin: nevjerojatan sklad modernog dizajna i romantičnog šarma tvrtke Azipa

Prijelazna boja od plave do bijele na tepihu

Tekstil je ispunjen mekim gradijentom, tako da postupni prijelaz iz sjene u sjenu teče glatko, prirodno. Postoje podne obloge koje se mogu koristiti na ulici, na primjer, pored bazena ili u vrtu s panoramskim pogledom.

Crtanje na tepihu

Igrajući se s perspektivom, možete stvoriti iluziju vrlo širokog, svijetlog prostora, čak i ako se vaša soba ne razlikuje po veličini. Zavjese i prostirke, koje je dizajnirao talentirani dizajner Interneta, stvaraju nadrealne kompozicije, savršeno naglašavajući prirodnost prostora.

Zelena nijansa na tepihu

Uzorci će vašem dekoru dati osobnost i originalnost.

Čitatelji muzeja dizajna složit će se da Tekstil u unutrašnjosti zaslužuje posebnu pažnju i možda će si nabaviti nekoliko dizajnerskih tepiha.

Ružičasti tepih u spavaćoj sobi

Žuti tepih u unutrašnjosti

Svijetlo ljubičasti tepih u unutrašnjosti

Tepih boja vala u unutrašnjosti

Narančasti tepih u unutrašnjosti

Plava nijansa tepiha u unutrašnjosti

Baršunasta boja tepiha u unutrašnjosti

Zelena nijansa tepiha u unutrašnjosti spavaće sobe

Ružičasta nijansa tepiha u unutrašnjosti

Traka na tepihu u dnevnoj sobi

Zanimljiv interijer: Zapanjujuća igra boja i faktoradiverzivne značajke prirodnih vunenih tepiha

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: