Ponovno učitajte matricu ili stvorite novi namještaj svaki dan-unificirani šareni moduli Acea-Acea iz Acea

Dječji moduli Ina-Ina

Danas vam predstavljamo pažnju, dragi čitatelji muzeja dizajna, set dječjeg modularnog namještaja švedske tvrtke Opina.
Projekt dječjih modula asa-asa razvio je španjolski studio asa 2005. godine, koji je svjetski poznati dizajnerski dvojac koji je postao poznat po šaljivom pristupu svojim autorskim izumima.

Cilj tvrtke je stvaranje funkcionalnih, zanimljivih i ekološki prihvatljivih proizvoda za otvorene i zatvorene javne prostore.

Kolekcija Ace-Ace su modularni predmeti koji se mogu koristiti u obliku stolice, fotelje, stolića za kavu ili dodatnih mjesta za postavljanje.

A kad se ne koriste, mogu se položiti u obliku skulpturalne kompozicije. Sve vrste kombinacija Ama-ama primjenjive su za izradu različitih modula namještaja. Ove funkcionalne predmete dobro je koristiti za dječje igre. Kao i njihova djeca, njihovi roditelji mogu rado sudjelovati u zabavnoj zajedničkoj zabavi.

Tijekom 30 godina rada u industriji namještaja, dizajneri su razvili i poboljšali mnoštvo ideja i dizajnerskih rješenja. Proizvodi proizvođača takvog univerzalnog dizajna odlikuju se visokom kvalitetom, uzbudljivim rješenjima i dosljednošću. To stvara nezamjenjiv pozitivan i razvoj kreativnih sposobnosti djece.

Pogledajte sličan dizajn: Lateks hiperrealizam: životinjske figure u novoj kolekciji Masaeshi Matsumoto

Radeći zajedno s talentiranim dizajnerima i angažiranim klijentima, tvrtka djeluje u uskoj suradnji s kvalificiranim podizvođačima širom Švedske. Zajedno su uspjeli realizirati mnoge zanimljive projekte i razvili jedinstvenu i suludo zanimljivu novost.

Cilj ove suradnje bio je osigurati elegantnu i kvalitetnu izvedbu, stvorenu zajedno s jednim od najpoznatijih proizvođača skandinavskog namještaja. Usput su osvojili mnoge nagrade. Inovacije ovih proizvođača imaju širok raspon funkcionalnih izuma, uključujući i klasične dizajne i avangardu.

Namještaj iz njihovih kolekcija prodaje se u Švedskoj, Norveškoj i Danskoj. Tvrtka Astaina uvijek se pridržava politike kvalitete i zaštite okoliša.

Španjolski par izvorno je predstavio svoje proizvode u londonskoj galeriji Iphine. Dizajn rješenja modularnih jedinica vrlo su jednostavna: mogu se koristiti kao pojedinačne stolice ili preklopiti, pretvarajući se u mnogo različitih komada namještaja.

Različite kombinacije ia-a mogu se koristiti za ispunjavanje najzahtjevnijih zahtjeva u aranžmanima namještaja, kao i za igre ili kreativne zagonetke. Nakon toga, proizvodi tvrtke izrađeni su prema dizajnu tvrtke u Stockholmu.

Blokove je kasnije muzej nabavio 2010. godine u sklopu izložbe "dječja sjedala", koja je na razigran način pokazala kako se na različite načine mogu primijeniti za maštovitu igru, zajedno s tradicionalnim ljuljačkama i vožnjom automobila.

Među predstavljenim opcijama za dječju sobu možete odabrati boju dizajna: zelenu, bijelu ili narančastu. Materijal od kojeg su izrađeni polietilenski PESP moduli. Njihove dimenzije: širina 47 cm, Ukupna visina-77.5 cm, visina sjedala 41 cm, Težina 3.5 kg.

Ovaj razigrani i funkcionalni komad namještaja prikladan je za upotrebu i za djecu i za odrasle! Pridružite se njihovom broju!

Dječji moduli Ina-Ina

Zanimljiv interijer: Pješčani sat kao način rješavanja sukoba: neobična stolica za njegovanje iz Interneta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: