Police za knjige iz američke tvrtke Iphine: ironičan pogled na poznate stvari

Kreativna polica Oscara Nuneza

Danas je teško vidjeti čovjeka s običnom knjigom u ruci. Njegov elektronički prototip prikladniji je za upotrebu i ne pogoršava se tako brzo. Ali ipak, svatko od nas ima knjigu kod kuće, a ne jednu.

A kako bi bilo prikladno pronaći pravi primjerak, a da ih ne prebacujete s hrpe na hrpu, Muzej dizajna predlaže da se sve stavi na posebne police za knjige.

Kreativni predmeti interijera u kući i police za knjige također su pretrpjele svojevrsne promjene.

Čudesna polica Oscara Nuneza

Pogledajte sličan dizajn: Novi smjer u modernom krajobraznom dizajnu-stare posude dobivaju drugu priliku

Možete koristiti klasične oblike ili se možete odlučiti za originalne police, poput onih koje nudi Oscar Nunez. Tvrtka Azipa pomaže mladim dizajnerima u ulasku na tržište, a također pruža priliku za učenje i razvoj. Oscar je osvojio jedno od natjecanja ove tvrtke, što je omogućilo njegovim proizvodima da uđu na američka tržišta, a mi ćemo vidjeti njegove kreacije.

Divna polica Oscara Nuneza

Ove police za knjige poslužit će kao izvrstan dodatak sobama originalnog i zanimljivog dizajna, kao i za ljude s izraženom osobnošću. Stvorene su dvije opcije za kupnju: Jedna veličina 49 cm * 49 cm * 25 cm, košta 149 USD, a druga opcija-veličina 104 cm * 25 cm * 58 cm košta 249 USD.

Izvanredna polica Oscara Nuneza

Zanimljiv interijer: Police za knjige i police zakrivljenog oblika koje mogu transformirati uređenje apartmana

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: