Ploče od škriljevca u modernom interijeru-stvaramo originalni dizajn vlastitim rukama

Škriljevac u unutrašnjosti kuhinje

Dobar stil može imati mnogo oblika i svaki od njih sigurno će se nekome svidjeti.

Tako će jedan preferirati svijetlu i šarenu pozadinu, drugi stroge i aristokratske obrise, a treći će postati gorljivi zagovornik minimalizma. Ali s vremenom se okusi mijenjaju.

Danas ćemo dragim čitateljima reći o vrlo jednostavnom načinu: kako brzo promijeniti dizajn stana vlastitim rukama i ići u korak s vremenom.

Poznati izraz "sve novo je dobro zaboravljeno staro" također je izvrstan za proces uređenja stanova.

Čini se, kakva bi mogla biti veza između škriljevca i modernog dizajna? Ispada ravno, jer upotreba zidova za kredu nije toliko neobična koliko je zgodna i lijepa.

Škriljevac u unutrašnjosti kuhinje

Ljepota korištenja zidova za kredu je u tome što ne možete pribjeći uslugama profesionalnih dizajnera interijera, već je sami nacrtati.

Uostalom, sve što trebate učiniti je izbrisati prethodnu sliku, uzeti kantu otopljene krede, valjak i nekoliko novina, a zatim stvoriti savršeno remek-djelo. Lako, stvarno?

Najbolje mjesto za kredne ploče je kuhinja

Pokušajte instalirati ploče s kredom u kuhinje, jer je to savršeno mjesto za zid koji se može prati. Mogu pisati jednostavne zadatke, dnevne popise obveza ili čak recepte.

Glavna stvar je da će svi zapisi uvijek biti na dohvat ruke, nikada se neće izgubiti i ne morate ih tražiti!

Kredna ploča unutarnji zid u kuhinji

Od Menter Arhitekti

Mlin od škriljevca u kuhinji

Pogledajte sličan dizajn: Izvorne i lijepe pozadine ? slobodno odrazite svoju osobnost i stil na zidovima!

Od Affecting Spaces

Nije li jednostavno uzeti običan komad krede i skicirati brze bilješke za sebe? Moguće je prikazati podsjetnike ili prigodne datume koje ćete vidjeti samo gledajući u kuhinju.

Vrijeme je da prekinete vezu s bilježnicom ili kalendarom na mobitelu!

Kolona obrubljena škriljevcem

Od Aqinterlor Design

Zidovi od krede ne bi trebali zauzimati previše prostora. Postavljanje male ploče u središte kuhinje (kao na gornjoj slici), dat će vam dovoljno prostora za pisanje i rad.

Kolona obrubljena kredom

Od Durcon

Veliki zid od škriljevca

Od Cabana Casa

Zid škriljevca u kuhinji

Od 13

Kuhinja na gornjoj slici primjer je najbolje upotrebe krednih ploča. Vlasnici ove kuće odlučili su popisati najširi izbor vina u svojoj kolekciji.

Slijedeći njihov primjer, moći ćete lako izračunati broj jaja, mlijeka i drugih proizvoda koji se nalaze u vašem hladnjaku!

Zidovi od krede savršeni su i u spavaćoj sobi

Recimo da se probudite i poželite što prije zabilježiti svoj san ili san, ali nema papira ili olovke pri ruci.

Ali da imate ploču koja se može izbrisati, onda se ovaj problem ne bi pojavio. Osim toga, djeca jako vole crtati na takvim pločama.

Zid od krede u unutrašnjosti vrtića

Od Jodie Rosen Design

Zid škriljevca u unutrašnjosti spavaće sobe

Iz KKC Fine Homes

Škriljevac na zidu u spavaćoj sobi

Od Catlin Sothers Design

Moderan zid od krede u vrtiću

Od Cary Bernstein Architect

Kredni zidovi za urede

Ako želite promijeniti atmosferu ureda, učiniti ga zanimljivijim i funkcionalnijim, instalirajte ploču s kredom u blizini radnog mjesta.

Zid koji se može izbrisati, za razliku od modernih tableta sa svojim obojenim markerima, koji imaju neugodan miris i isušuju se, uopće ne ometaju i neće vas iznevjeriti u najneugodnijem trenutku.

Zid škriljevca u unutrašnjosti ureda

Od Amy Sklar Design

Zanimljiv interijer: Dekoracija zidova i vrlo korisna funkcija Interneta: uređenje doma i izvrsna zvučna izolacija od interneta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: