Ploče kao dekor

Dekorativne ploče u unutrašnjosti

Vjerojatno mnogi čitatelji znaju osjećaj kada se s jedne strane, čini se, olakšanje od upravo završenog popravka, ali s druge strane, gledajući lijepe, ali prazne zidove, postoji osjećaj da nešto nedostaje.

U novije vrijeme svi su na zidovima imali tepihe, a danas se čini da je to nekako vrlo daleko… slike su zamijenile tepihe. Pozivamo vas da pogledate davno zaboravljeni i istodobno neobičan za naše društvo ukras naših domova ukrasna zidna ploča.

U Sjevernoj Europi već duže vrijeme postoji tradicija sakupljanja porculana uvezenog iz Kine ili proizvedenog u lokalnim tvornicama. Iste kolekcije ukrašavale su dnevne sobe i urede u Danskoj, Engleskoj i Belgiji. Bilo je i običaja stavljanja posuđa na posebne police ili u kuhinjske staklene ormare.

Sada je njihova velika raznolikost i može se odabrati za vaš interijer i stil. Pa, tko voli crtati, može sam ukrasiti svoje stanove. Štoviše, ovaj originalni dekor naglasit će individualnost vašeg doma.

To je klasičan i češći stil. Općenito, naši Bijelo-plavi Gzhel tanjuri po sofisticiranosti i ljepoti ni na koji način nisu inferiorni od nizozemskog porculana. Ovaj je stil idealan za bilo koji interijer.

Mogu prikazati povijest vaše obitelji, portrete ili zemlju u kojoj ste putovali ili jednostavno crtež koji vam se sviđa. Pogledajte kako su crteži na posuđu nadopunili interijer.

Naša blagovaonica, kao što vidimo, izrađena je u bogatim, blistavim, ali istodobno vrlo toplim bojama. I čini se da se naš krajolik ovdje uopće ne uklapa, ali to je samo na prvi pogled. Bijela i plava omekšavaju agresivnost svijetlih nijansi. Zahvaljujući takvim kombinacijama, ispostavilo se da je vrlo originalna blagovaonica, gdje je prilično udobna i ugodna.

Prekrasne ukrasne ploče u unutrašnjosti

Na sljedećoj fotografiji pojavili su se i tanjuri u boji. Obratite pažnju na to kako skladno izgledaju s drugim predmetima uređenja interijera i kako su odmah dali toplinu i udobnost. Ne znam za vas, ali odmah sam se zamislila u mekom, frotirnom ogrtaču i udobnim papučama na ovom kauču s šalicom kave…

Prekrasne ukrasne ploče u unutrašnjosti

Pogledajmo kako porculan koji smo već voljeli izgleda prekrasno u spavaćoj sobi. Sama soba izrađena je u hladnim bojama, a u kombinaciji s gzhelovim uzorcima samo naglašava sofisticirani ukus vlasnika.

Raznolikost oblika i vrsta

Lako je zamijeniti ove tanjure s običnim priborom za jelo. Ali kao što je gore spomenuto, to je išlo s dugom tradicijom.

Pogledajte sličan dizajn: 30 sjajnih dizajnerskih ideja za dodavanje svježine vašem urbanom prebivalištu ili kako urediti krovni vrt

Prekrasne ukrasne ploče u unutrašnjosti

Blagovaonica u jednostavnom stilu dizajnera Nazionera

Jedinstvene ukrasne ploče u unutrašnjosti

Dizajn blagovaonice iz Interneta

Ovdje je blagovaonica u strogoj shemi boja. Ploče su ovdje idealne za osvjetljenje, što ih čini najprikladnijim dodatkom interijeru.

Lijepe ukrasne ploče u unutrašnjosti

Svijetli akcenti na mirnoj pozadini od oceana

Jedinstvene ukrasne ploče u unutrašnjosti

Blagovaonica u hladnim plavim nijansama s interneta

Prekrasne ukrasne ploče u unutrašnjosti

Snježnobijeli dizajn iz Interneta& Services

Obratite pažnju na bizaran oblik i svjetlinu boja. Na zidovima su poput svijetlih mrlja, sličnih sunčevim zrakama oblačnog dana. Zbog svoje neobičnosti odgovaraju bilo kojem okruženju. Pa, ako odaberete neki prikladan dekor za njih, oni će jednostavno postati sastavni dio interijera.

Neusporedive ukrasne ploče u unutrašnjosti

Karikature na zidovima iz Interneta

Ovdje je prikazana originalna ideja s licima ili karikaturama. Neki koriste fotografije ili crteže rodbine. Čini se da će bilo kojem gostu biti vrlo zanimljivo diviti se ovoj umjetnosti, a vaša će rodbina cijeniti ovu smiješnu ideju.

Jedinstvene ukrasne ploče u unutrašnjosti

Čudo nad ormarom iz NASA-e

Prekrasne ukrasne ploče u unutrašnjosti

Vesela kupaonica s interneta

Ali vidimo mješavinu vrsta i raznolikost ljestvica. Neka vrsta kaosa na zidu koji daje živost i šarenilo. Ispada vrlo zabavno . Zahvaljujući tome, kao što možemo vidjeti, takav se stil može primijeniti i na najneočekivanijim mjestima.

Jedinstvene ukrasne ploče u unutrašnjosti

Solarni akvarij s interneta

Potpuno smo zaboravili da osim okruglih tradicionalnih oblika postoji mnogo različitih vrsta. Ovdje vidimo vrlo originalnu verziju. Ribe na kaotičan način ne samo da izgledaju neobično, već su i uljepšale dosadnu žuto-zelenu pozadinu. Naše vodene ptice privukle su svu pažnju na sebe, pokazujući tako da na taj način možete transformirati čak i sobu koja dugo nije poznavala popravak.

Svijetle ukrasne ploče u unutrašnjosti

Istočnjački stil iz Interneta

Zidno posuđe je, međutim, nešto drugačijeg plana. Kao što ste vjerojatno primijetili, vrlo se razlikuju od klasičnih tanjura. Ali to nije njihova jedina razlika. Njihove su boje življe i nema sjaja kakav su imali prethodni, porculanski. Izrađene su od gline ili drveta. Od njih možete stvoriti lijepe, jedinstvene i originalne skladbe. Vrlo su šarene i zahtijevaju dodatne ukrasne elemente. Pogledajte kako je ideja ukrašavanja zida predstavljena na originalan način i kako se soba odmah transformirala.

Ponudili smo vam nekoliko ideja kako jeftino i originalno ukrasiti svoj dom. I kao što je odavno poznato, sve novo je dobro zaboravljeno staro. I kao što ste već vidjeli, može biti puno mogućnosti. Dakle, ako još uvijek buljite u prazne zidove, vrijeme je da posjetite suvenirnicu.

Zanimljiv interijer: Oni koji vole originalne stvari trebali bi obratiti pažnju na" topljenje " porculana Livije Martin

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: