Pegboard u unutrašnjosti kuće: izbor zanimljivih opcija

Višenamjenska pegboard

Pegboard kao ukrasni element

Pegboard, ili perforirana ploča, postupno se preselio iz garaža i radionica, gdje se koristio za spremanje radnih alata, u kućne interijere, s najmodernijim i najmodernijim. Naravno, nitko još uvijek ne osporava njegovu ekonomsku svrhu, ali istodobno ovaj jednostavan uređaj uspješno obavlja funkciju ukrasnog elementa.

Svijetla pegboard u unutrašnjosti-fotografija 1

Standardna ploča može se kupiti u bilo kojoj željezariji, a za one koji sanjaju o nečem posebnom, postoji mnogo zanimljivih opcija dizajniranih posebno za uređenje doma. I ne zaboravite da pegboards ostaju prikladni uređaji za pohranu raznih stvari.

Na gornjoj fotografiji nalazi se okrugla perforirana ploča s interneta& Wolfe. Ova varijacija s policama umjesto klinova ili kuka, ali ideja je ista. David Boui vjerojatno bi odobrio ovaj dizajn.

Tradicionalnog izgleda pegboard od Aisine dolazi s kompletom obojenih klinova koji ga čine Razigranijim i originalnijim.

Svijetla pegboard u unutrašnjosti-fotografija 2

Pogledajte sličan dizajn: Zasluženi odmor na luksuznom pijedestalu: kožna fotelja Gregoire de Lafforesta

Ploča s interneta idealna je za male hodnike zbog svoje male veličine. Interijeru dodaje element grafike.

Svijetla pegboard u unutrašnjosti-fotografija 3

A ovo je vrlo zgodna stolna pegboard s interneta.

Svijetla pegboard u unutrašnjosti-fotografija 4

Spektakularna ploča s interneta pomalo podsjeća na Cribbage ploču, što je ne sprječava da se uspješno nosi s ulogom vješalice za hodnik.

Svijetla pegboard u unutrašnjosti-fotografija 5

Možda vas zanimaju više utilitarnih opcija? Tada biste trebali obratiti pažnju na pegboard s interneta: strukturno je blizak tradicionalnim kolegama, ali svijetlo žuta boja i besprijekorna izvedba proširuju granice njegove uporabe.

Svijetla pegboard u unutrašnjosti-fotografija 6

Zaobljeni kutovi daju poseban šarm modelu iz.

Svijetla pegboard u unutrašnjosti-fotografija 7

Ovi paneli su opremljeni i klinovima i policama. Jednostavan, ali organski dizajn čini ih savršenim dodatkom dekoru vrtića.

Svijetla pegboard u unutrašnjosti-fotografija 8

Možda biste radije sami izradili pegboard? Zatim obratite pažnju na opciju koja je predstavljena na sljedećoj fotografiji. To je sasvim moguće učiniti za osobu bez stolarskih vještina.

Svijetla pegboard u unutrašnjosti-fotografija 9

Što mislite o ovim zanimljivim prilagodbama? Koju biste im upotrebu pronašli?

Zanimljiv interijer: Pergola-element malih arhitektonskih oblika za ukrašavanje rekreacijskog područja u vrtu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: