Parada stilova i trendova: eklekticizam dizajna namještaja Hamiltona Contea u Parizu

Kreativna rasvjetna tijela iz Ace i Aceas

Drago mi je što vas pozdravljam. Idemo brzo, prijatelji muzeja dizajna, moramo stići u Francusku na vrijeme. Tamo se već devetnaesti put održava izložba namještaja i dekora u eklektičnom stilu.

Točnije, Aitaine nam pokazuje rad dizajnera u različitim modnim smjerovima na sljedećoj izložbi Aitainea& Objet.

IPA i IPA osnovali su svoj studio za dizajn namještaja 2009. godine. Redoviti su sudionici godišnje pariške izložbe. Glavni smjer rada umjetnika temelji se na retro stilu.

Dizajneri razvijaju trendove 50-ih i 70-ih u odnosu na moderne uvjete i materijale. Posjetitelji izložbe uvijek vole originalna rješenja u namještaju iz Conte studija.

Umjetnici koji rade s projektima interijera, namještaja i dekora svake godine izlažu svoje najbolje radove u salonu. Teme su uvijek različite. Sada smo odlučili sve pomiješati. Možete pogledati neke od izložaka.

Počnimo s rasvjetnim tijelima. U sredini dvorane visi nekoliko lustera različitih oblika u gotičkom stilu. Baza je duguljasti cilindar, isti u svim modelima. Razlikuju se u obliku žičanog okvira. Sav taj grozd koji visi sa stropa privlači pažnju.

Zidne svjetiljke dvije vrste. To je zid ispod slika desno od vrata. Može se pripisati smjeru konstruktivizma. I rasvjetna tijela na internetu, u techno stilu, koja poput tri sunca sjaje nad sofama s lijeve strane.

Mekani bež kauč iz stoljeća i stoljeća, sa zakrivljenim polukružnim sjedalom i naslonom koji se spušta, sa strane čuvaju dvije stolne svjetiljke s klasičnim svjetiljkama kasnijeg doba, kraj stoljeća i podna svjetiljka istog stila.

Pogledajte sličan dizajn: Tomas Maldonado. Thomas Maldonado. Dizajner i teoretičar dizajna, umjetnik, pedagog. Ipak, ljepota je primarna!

U lijevom kutu možete vidjeti stolicu iz sredine 20. stoljeća. Polumekan i pripijen, udoban je i bez nabora. S desne strane, u stražnjem dijelu sobe, njegova je vršnjačka stolica.

Stolovi za kavu također predstavljaju različite smjerove i razdoblja povijesti. Ali sve zajedno stvara raspoloženje nostalgije za dobrim i zaboravljenim starim stilovima.

Stolovi za kavu iz as I as

Podne i zidne svjetiljke jedva su promijenile svoj izgled. Ali lusteri su sada potpuno drugačiji. Oni su u skladu s tri sunca njihovih diodnih svjetiljki, koja su bila na prethodnoj slici. To su vanzemaljski brodovi u obliku diska iz dalekog svemira koji su bili toliko fascinirani 70-ih.

Među raznolikošću pufova i malih stolica ističe se fotelja s visokim i širokim naslonom s kraja 19. stoljeća. U njima su se zemljoposjednici odmarali navečer na svom imanju.

Izvorna rasvjetna tijela iz Ace i Aceas

Kauč, tipičan predstavnik ere klasicizma. Mekani tekući oblici sjedala i naslona i tanki jednostavni oblici nogu. Dekoracija jastucima s ukrasom izrađenim od kože boje mliječne čokolade i svjetlijih bež pruga, kao i velur boje morskog vala.

Kreativni kauč iz Ace i Aceas

Tapecirana stolica s početka 20. stoljeća, kada je u ljetnim vikendicama bilo moderno sjediti navečer u pletenim stolicama ili na stolicama izrađenim u sličnom stilu. Udobna polumekana stolica, primjer kasnog klasicizma.

Jedinstvena stolica iz Ace i Aceas

Minijaturni stol iz 30-ih. Metalurška industrija počela se brzo razvijati, pojavili su se automobili i strast prema ukrasu koji oponaša metal.

Zanimljiv interijer: Pobjednik Međunarodnog ekološkog natjecanja high-tech kuća studija INAZI bečkog Tehničkog sveučilišta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: