Otvaranje izložbe 2013

Niski strop u paviljonu na međunarodnoj izložbi

Ovaj paviljon postao je pravi nalaz za moderne fashionistice, jer je zahvaljujući njemu posjetioci izložbe u Kini& 2013. godine 2013.

Izvorni stilovi, elegantne boje, visokokvalitetni rez – sva ta svojstva čine modele Interneta idealnim elementima svakodnevne garderobe svakog lijepog spola.

Lakoća, koketnost i beskrajna ženstvenost koju je prikazala svaka kolekcija marke odrazili su se u dizajnu izložbenog prostora. Jednostavna završna obrada koja oponaša zidove od opeke prekrivene bijelom bojom, strop otvorene konstrukcije s okretnim reflektorima i popločani pod neutralne nijanse čine njegov neobičan dekor.

Za postavljanje i prezentaciju odjeće koriste se drveni stolovi i šipke za odjeću montirane u zidove. Raznovrsni rasvjetni moduli-jednostavne žarulje s dugim kabelima, spektakularni asimetrični luster i podna struktura u ultramodernom stilu-pružaju adekvatnu percepciju izvanredne estetike marke. Interijer u cjelini djeluje vrlo kreativno, svježe, pa čak i boemski.

Neki nered na stolovima i ležerno razbacani predmeti podsjećaju na one trenutke u životu svake žene kada mahnito prolazi kroz svoju garderobu u potrazi za odgovarajućim ormarom. Atmosfera doslovno vibrira od povezanog ushićenja i iščekivanja bliske proslave.

Središnji ulaz u paviljon na međunarodnoj izložbi

Bijeli strop u paviljonu na međunarodnoj izložbi

Pogledajte sličan dizajn: Stefan Antoni Olmesdahl Truen Architects (SAOTA). Studio za arhitekturu i dizajn. Svijet otvorenih perspektiva i transparentnih prostorija

Pogled izvana u paviljonu na međunarodnoj izložbi

Obojene vrpce u paviljonu na međunarodnoj izložbi

Bijela cigla na zidu u paviljonu na međunarodnoj izložbi

Drvena konstrukcija u paviljonu na međunarodnoj izložbi

Ugrađene vješalice u paviljonu na međunarodnoj izložbi

Otvoreni prikaz u paviljonu na međunarodnoj izložbi

Natpis na zidu u paviljonu na međunarodnoj izložbi

Bijeli pod u paviljonu na međunarodnoj izložbi

Crna stolica u paviljonu na međunarodnoj izložbi

Kreativna konstrukcija na stropu u paviljonu na međunarodnoj izložbi

Plakat na pročelju paviljona na međunarodnoj izložbi

Vanjski dio paviljona na međunarodnoj izložbi

Bijela fasada paviljona na međunarodnoj izložbi

Fluorescentne vrpce koje ukrašavaju strukturu okvira od drveta i zabavni oblaci s ohrabrujućim natpisima jamčili su uspjeh paviljona Azipa na jednoj od najznačajnijih modnih izložbi u Europi. Lakoća i lakoća atmosfere odražavaju pravu bit ženske prirode. Je li vas ovaj projekt impresionirao?

Zanimljiv interijer: Otvoreni izložbeni prostor za ljubitelje prirode Iz Aisinea, Kobe, Japan

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: