Osvježavajući dah mora i ponosna veličanstvenost planina u vašem domu: umjetne stijene iz Interneta

Umjetno kamenje od ovčje vune i filca

Dragi posjetitelji muzeja dizajna!

Tužni ste u sivoj svakodnevici gradske rutine? U skoroj budućnosti nije moguće izaći na more ili u planine? Potreban vam je samo neočekivani element koji će ispuniti dom osjećajem spajanja s prirodom s interneta – umjetne stijene.

Kamenje je izrađeno od filca, ekološki prihvatljivog materijala čiji je glavni sastojak ovčja vuna. Tijekom proizvodnog procesa, korištenjem tople vode ili pare, vunasti se uvojci zapetljaju stvarajući čvrstu vezu bez dodatnih ljepila i vezivnih materijala. Taj se postupak naziva filcanje.

Kamenje izgleda neočekivano, što može jako iznenaditi vaše goste. Pitanje: kako ste ih unijeli u stan i zašto vam još uvijek nisu probili pod, zanimat će sve, bez iznimke.

Pogledajte sličan dizajn: Osam-bitna igra preživljavanja: fantastične zavjese dizajnera Nicka brzog

Vaša nezaustavljiva mašta omogućit će vam da napravite skladbe koje odgovaraju vašem raspoloženju, pobuđujući ugodne uspomene na ljetni odmor. Ako želite, kamen se jednostavno može gurnuti na sofu i koristiti kao oslonac za noge.

Djeca će posebno cijeniti neobičan predmet vašeg interijera. Mogućnost sigurne gradnje proizvoljno ogromnih građevina dugo će zaokupljati vašu djecu. I kako je zanimljivo popeti se na vrh ručno izgrađene planine!

Umjetno kamenje dolazi u raznim stilovima, veličinama i bojama. Svaka je stavljena u vrećicu od filca. Ukrašavajući svoju modernu dnevnu sobu, igraonicu ili bilo koju drugu sobu svog doma umjetnim kamenjem iz Interneta, ispunit ćete kuću šuštanjem valova, bukom vjetra i osjećajem potpune fuzije s prirodom.

A što je još potrebno za dobar odmor nakon napornog radnog dana? Želite li imati takve Gizmos kod kuće? Komentiraj!

Geometrijski kamenje od vune

Meko kamenje od vune

Dijete kod kamenja Od vune

Zanimljiv interijer: Padajući akvarij u obliku kapi na kunau stola izvorni je umjetnički objekt koji su osmislili Richard Bell, Thomas Mckaun i David Pauell

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: