Originalni predmeti interijera za prave poznavatelje klasičnih stolica Acepa iz Acepa

Prekrasna stolica

Pri kupnji namještaja obraćamo pažnju na njegov izgled i praktičnost. Ljepota i praktičnost Savršeno se kombiniraju u ovom projektu, što je rezultat nekonvencionalnog pristupa.

Predstavljena dizajnerska stolica Nazipina (u prijevodu "ribarska mreža") danas izgleda uistinu moderno.

Posjetiteljima muzeja dizajna bit će zanimljivo znati da je ovaj komad namještaja stvorio majstor sadi Ozis davne 1959. godine. Ovaj elegantni komad skupljao je prašinu u nejasnoći više od 50 godina i pronašao novi život zahvaljujući tvrtki Azipa.

Ideja o stvaranju slične stolice rođena je u procesu eksperimentiranja programera s materijalima koji očito nisu prikladni za proizvodnju namještaja. Pokušao je razumjeti mogućnosti njihove praktične primjene.

Pogledajte sličan dizajn: Slikovita stranica za bojanje vagona dizajnera Okuda San Miguela

Uobičajena ribarska mreža razvučena preko metalnog okvira i danas zadivljuje svojom estetikom. Na prvi pogled čini se da nije dovoljno udoban i čvrst. U stvari, a tviteraš je ergonomski i sposoban izdržati pristojnu težinu.

Koristeći prilagođene materijale, tvrtka proizvodi stolice od nehrđajućeg čelika i ručno tkane ribarske mreže. Lako se mogu zamisliti na palubi jahte na otvorenom moru koja je nadahnula dizajnera.

Tkanje sjedala dizajnerske stolice

Šarmantna stolica u stakleniku

Lijepa stolica-bočni pogled

Izvorni dizajn nogu Šik stolice

Zanimljiv interijer: Originalni namještaj za rekreaciju na otvorenom proizvođači koji vode računa o Vašoj udobnosti

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: