Originalni namještaj iz talijanske tvornice Amaras Nova kolekcija Amarasa simbolizira jedinstvo s prirodom

Element dekora u obliku pijetla uz zid

Prema tradicionalnim običajima, na izložbi proizvoda namještaja u Milanu sudjeluju ne samo jedinstvene marke, već i brojne modne kuće.

Dakle, tvrtka "Marnie" demonstrirala je Slušalice za ulicu koje su dizajnirali i oživjeli talentirani majstori iz Kolumbije. Oslikana je u bogatim, svijetlim i živopisnim nijansama.

Konceptualna ideja naziva se "životinjska kuća": osim stolica, ležaljki i stolova, izložba "Marnie" sadržavat će i neobične figure životinja. Zečevi, magarci, žirafe i ružičasti Flamingosi izrađeni su pomoću čeličnih šipki različitih tonova: od grimizne do limuna, salate i tirkizne boje.

Prekrasan namještaj u obliku žirafe

Serija namještaja "životinjska kuća" uključuje ne samo klasičnu fotelju, već i asimetrične setove s udobnim naslonima za ruke, kao i meke klupe: prema ideji dekoratora, od modularnih komponenti možete graditi razne dizajne.

Pogledajte sličan dizajn: Top 5 vrućih dizajnerskih trendova na koje treba paziti!

Na najjedinstveniji način mogu se postaviti i stolovi. Kutni ležaljke i stolice za ljuljanje mogu postati stilski naglašeni detalj na verandi ili u vrtnom dvorištu.

Ideja modularnog namještaja povezana je s konceptom koji se temelji na kolekcionarskim modelima ormara i nakitu nazire, omogućujući utjelovljenje izvornog neobičnog izgleda kroz inventivne izložbe.

Ideja o Internetu ima i prijateljske zadatke: dio financijskih sredstava od prihoda bit će usmjeren na talijansku zajednicu koja pomaže teško bolesnoj djeci – .

Cool stolica

Pokazati energiju razmišljanja i neograničenu mogućnost varijacija posebno je značajno za radionicu ove godine, budući da je tvrtka na tržištu već dvadeset godina.

Prekrasna fotelja na vratima

Najnoviji kolekcionarski modeli mogli su se razmišljati u Milanu na ulici 42.

Lijep namještaj u obliku zeca

Zanimljiv interijer: Izvorna pletena jabuka u vašem vrtu: zapanjujući Igloo kauč iz dizajnerskog studija Nazionale

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: