Originalne fotelje za animaciju Patricia Urkiola za prekrasan odmor na svježem Voduhu

Kreativne stolice

Uskoro dolazi ljeto. A što je ljeto bez piknika? I najvjerojatnije su mnogi zbunjeni pripremama za ovu sezonu. Mi, pak, želimo vam skrenuti pozornost na ideju za odabir vanjskog namještaja.

Ako ste već razmišljali o dolasku ljeta, možemo Vam pomoći da odlučite koji vanjski namještaj možete koristiti za ukrašavanje palube, terase ili palube. Seriju Amapine dizajnirala je Patricia Urkiola za talijansku tvrtku Amapine& B .

Kreativna stolica i svijetli stolovi

Ova ulična verzija stolice Aptaine, predstavljena na Milanskom tjednu dizajna, otkriva snažnu sličnost onome što se obično koristi za unutarnje prostore: "poput inačice u zatvorenom, serija aptaine izrađena je od recikliranih i recikliranih materijala, ističući oštro razumijevanje tema poput ekologije i utjecaja na okoliš.".”

Pogledajte sličan dizajn: Prozor zaljeva u unutrašnjosti-prekrasni modeli za moderni dom vodećih proizvođača

Prekrasan stol i fotelja

Svaka komponenta pažljivo je dizajnirana ne samo da ponudi najbolju verziju detalja o namještaju u Kini , već i da olakša recikliranje jednostavnim odvajanjem njegovih komponenti i smanjenjem utjecaja na okoliš.

Čvrsti sudoper izrađen od netoksičnog, otpornog višeslojnog spoja tehnopolimera s diferenciranom gustoćom-i mekanih jastuka jarkih boja nudi atraktivan dizajn i ugodan boravak.

Lijepe fotelje i stol

Serija Aisina završena je okruglim stolićem za kavu, garnitura namještaja na otvorenom spremna je pratiti ljetnu zabavu i trenutke opuštanja.

Zanimljiv interijer: Originalne fotelje za vanjsku terasu ili vrt od Ama od Ama

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: