Ono što je zadovoljilo marku Iphine svojih obožavatelja jedinstvena kupaonska rješenja talijanskog proizvođača, Milana

Prekrasan umivaonik na pultu

Mnogi čitatelji stranice muzeja dizajna zainteresirani su za rezultate međunarodnih izložbi interijera, ali upravo se u Milanu događaju najmodernija i najdivnija otkrića za ljubitelje lijepih stvari. 2014. godina nije bila iznimka, a kupaonice s interneta privukle su posebnu pozornost.

Svaka kompozicija nije stvorena iz detalja jedne zbirke, već iz pojedinačno dizajniranih rješenja. Kao rezultat toga, kaleidoskop oblika jednostavno iznenađuje. Vanjske vodovodne linije teže kvadratu, ovalu, prizmi. Klasične i novonastale težnje našle su svoj odraz u njima.

Kreativni umivaonik

Dizajnerski namještaj i dekor u kupaonici

Prekrasne police u kupaonici

Negdje možete vidjeti jednokrilni ormarić koji se nalazi na udaljenosti od drugih predmeta, a negdje prilično velik sustav za pohranu raznih sitnica. Masivnost radnih ploča odjekuje tankim kunaovima stola, odjednom se u kutu otkriva kožni otoman.

U cijeloj ovoj ekstravaganci postoje zajedničke značajke, one se hvataju prilično intuitivno. Prije svega, minimalizam završne obrade postao je osnova svakog proizvoda. Nema ukrasa, kvaliteta i kombinacije oblika čine okoliš lijepim.

Pogledajte sličan dizajn: Dizajner koji je oblikovao Svijet

Nadalje, raspored pojedinih stvari u prostoru postaje dio rukopisa majstora. Vizualno proširuju prostor i čine ga dinamičnim.

Dizajnerske police, ormarići, svjetiljka, ogledalo i umivaonik u kupaonici

Prekrasna kada, noćni ormarić, stalak u kupaonici

Kreativna kada i svjetiljka u kupaonici

Dizajnerska kada, svjetiljka i police u pozadini uza zid

Boja je postala vrhunac projekta. Ako se okrenemo osjećajima, možemo reći da ga jednostavno nema. Nijanse su toliko neutralne i uravnotežene da se cijela slika percipira na razini emocija.

Ako na trenutak zatvorite oči, postoji osjećaj ugode, opuštanja, slobode, svježine i nema sjećanja na vodeće nijanse.

Otvorene police, površine prisutne u izobilju. Pozivaju vas da pokažete lijepe dodatke, učinite bilo koji svakodnevni predmet bližim i pristupačnijim.

Oni, na kraju, pozivaju da svoju omiljenu knjigu ili časopis držite u kupaonici i uživate u vodi uz mogućnost mirnog čitanja.

Pravokutna kada s ukrasnim predmetima

Prekrasna pravokutna kada, svjetiljka, ogledalo uza zid

Jedinstvena kada s policama za knjige

Kupka s policama pored ormarića

Zanimljiv interijer: Inspirirajte se postignućima iz prošlosti koja prikazuje izlog izloga

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: