Odrastanje s djecom je jednostavno: kreveti na kat za njega i nju kreativne ideje dizajnera

Kreveti na kat za četvero djece u nautičkom stilu

(iz Interneta)

Ima nešto u vezi s krevetima na kat zbog čega djeca polude. Neki kažu da je to zbog dječje urođene energetske karakteristike, a drugi da je to zato što su više od mjesta za spavanje i hvataju djecu i djevojke za maštu, kreativnost i avanturu. U svakom slučaju, ovo nije tako dosadan dodatak za vrtić i sigurno će se svidjeti vašem djetetu.

U najmanju ruku ima puno kreveta na kat. No, moderni dizajneri interijera i neki izuzetno talentirani arhitekti žele promijeniti način na koji se izrađuje. U idejama bi trebali biti višenamjenski – za dječju kreativnost i udobnost.

Kreveti na kat s ljestvama za četvero djece

(iz Interneta)

Ovisno o tome kako se osjećate prema svom interijeru, privlačnost komada namještaja trebala bi ili pokazati i naglasiti stil i svidjeti se ne samo vama, već i vašoj djeci, ili ga uopće ne bi trebalo biti.

Udobna arka

Bez obzira jeste li ljubitelj načina uštede prostora ili samo trebate ukrasiti unutrašnjost male spavaće sobe, sljedeći će vam modeli raznijeti um. U svjetlu svega modernog i modernog, ovdje nema ništa nepotrebno što luksuz i udobnost samo dodaju.

Krevet na kat sa stolom za dvoje djece

(iz Interneta)

Često su takvi modeli višenamjenski-to je prije svega mjesto za spavanje, a zatim postoje mjesta za odlaganje stvari i prostor za igru. Izbor je velik, kako za zahtjeve roditelja, tako i za želje djece.

Takvi su parametri profitabilni i atraktivni. Dijete se može lako kretati iz jednog odjeljka u drugi kako bi pronašlo knjige, dovršilo domaću zadaću ili se igralo.

Krevet na kat-ormar za dvoje djece

(od Ace + Ace)

Dvostruki i dvostruki

Vjerojatno nema takvih četverokrevetnih kreveta. Ali to ne znači da ne možete imati dva seta takvih predmeta. Ugrađeni u zid, bit će prekrasno područje za spavanje i zabave u pidžami. Vaša djeca mogu pozvati svoje prijatelje, a vi ne morate brinuti o tome gdje smjestiti goste.

Pogledajte sličan dizajn: Sudar: nefunkcionalni model automobila Ace-Ace550 kipara Jordana Griskog

Kreveti na kat za četvero djece

(iz Interneta)

Ono što vidite gore činit će se kao nešto preuzeto iz bajke. Malo noćno svjetlo u svakoj od kabina osvjetljava nježnim sjajem. Kad se ugase, dečki mogu još neko vrijeme uživati u razgovoru s prijateljima, a da pritom ne ometaju san drugih.

Kreveti na kat za četvero djece

(iz Interneta)

Sastavljanje kampa

Ponekad je gotovo nemoguće odvući svoju djecu sa svježeg zraka kući. Kad obitelj nije na odmoru, najbolji način da ih podsjetite na prirodu je napraviti dekor koji podsjeća na kamp. A najznačajniji predmet za simulaciju kampiranja bit će krevet na kat.

Kreveti na kat za četvero djece

(iz Interneta)

Kreveti na kat za četvero djece

(iz Interneta)

Ploče od lješnjaka poboljšat će okoliš, stvarajući dojam kabineta. Djeca će voljeti provoditi vrijeme kod kuće, u vlastitoj kolibi. Umjesto da gradite kolibu na drvetu, možete stvoriti svoj vlastiti projekt. Samo nekoliko čavala i nekoliko debelih dasaka odvest će vas na pravi put za stvaranje mjesta za spavanje.

Krevet na kat za dvoje djece

(iz Interneta)

Krevet na kat za dvoje djece

(iz Interneta)

Danas mnogi ljudi počinju raditi nešto korisno od nepotrebnih predmeta. Gornja fotografija izvrstan je primjer kako možete ukloniti višak materijala i pretvoriti ga u nešto funkcionalnije.

U korak s trendom

Svatko ima oštro oko za dizajn i stil, a dijete nije iznimka. Samo zato što su mali, ne možete zanemariti kako će Kućni dekor djelovati na bebu.

Krevet na kat za dvoje djece

(iz Interneta)

Jedinstvena kontura fasade na gornjoj slici nježna je i ljubavna, savršena opcija u stilu Isa-a za djevojčice. Jednostavno bijelo stubište koje povezuje donji i gornji dio suptilan je naglasak. Nešto više od jednostavnosti, a istovremeno ne prelazi preko cjelokupnog dizajna.

Krevet na kat za dvoje djece

(iz Interneta)

Kreveti na kat za četvero djece

(iz Interneta)

Kreveti na kat za četvero djece

(iz Interneta)

Zanimljiv interijer: Pravi Tinejdžeri navikli su na red od malih nogu-originalni sustavi za pohranu u retro stilu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: