O elegantnim pletenim košarama u unutrašnjosti utjelovljenje funkcionalnosti, praktičnosti i stila

Pletene košare u unutrašnjosti

Pažnja, pažnja! Emitira Muzej dizajna, sjednite i opustite se, bit će zanimljivo! Možete biti sigurni da u pitanju izbora vlada neograničena umjetnička sloboda, svima je dostupan širok raspon boja, materijala, veličina, oblika i detalja. Stilske mogućnosti doista su neograničene: sve za vas, vaš interijer i udobnost.

Spomenici s pletenim košarama

Povijest malih ljepota prelazi osam tisuća godina. Arheološki nalazi na Bliskom Istoku daljnji su dokaz da je izrada tkanja u to vrijeme bila na vrlo visokoj razini.

Zbog čega su takvi drevni "izumi" popularni do danas? Odgovor je jednostavan: sve je u malenom obliku i nevjerojatnoj praktičnosti. I sjetite se košara na glavi, Ovo je ogroman dio drevne grčke umjetnosti, kao i skulpture.

Grci su dali ogromnu priliku neudanim mladim ženama iz aristokratskih atenskih obitelji da vode povorku u blizini najvećeg oltara Akropole.

Pogledajte sličan dizajn: 30 ideja za organiziranje kutka za opuštanje uz prozor

Vrlo često su se u takvim spremnicima nosili ječam, svježe voće, nakit, kao i druge stvari koje su imale posebnu vrijednost. Tko bi pomislio da ova "princeza" ima tako počasni povijesni status. Tako je to!

Pletene košare za pohranu u unutrašnjosti

Provincijski šarm ili održivi modni element? Svatko će sam odgovoriti na ovo pitanje. Slažete se da su prekrasne košare odavno nadilazile nešto uobičajeno i postale moderan element dekora.

Sigurno, mnogi vjeruju da je to više atribut" rustikalnog " interijera, ali to nije tako. Ovakve stvari danas izgledaju sjajno! A što se tiče prodaje, dostupni su u širokom rasponu najrazličitijih stilova i varijacija. Atraktivna funkcionalnost i praktičnost u apsolutno svemu!

Izvorna upotreba pletenih košara u unutrašnjosti

Ogrjevno drvo i jastuci u pletenim košarama

Savjetujemo vam da ozbiljno razmislite o tome što bi vrijedilo uključiti košare u dizajn životnog prostora. Postoji puno opcija i ideja, puno pletenih i tkanih uzoraka, veličina, oblika i tekstura, uopće nije teško pohraniti.

Usput, kako vam se sviđa problem popunjavanja slobodnog prostora u sobi? Zvuči pomalo naivno, zar ne? Bilo kako bilo, ali ovo je pitanje akutno i barem jednom u životu, možda je svatko od nas razmišljao o tome. Gore smo opisali jedno rješenje ove zagonetke. Samo naprijed!

Pletene košare kao predmet uređenja interijera

Zanimljiv interijer: Obična bundeva i njezina svestranost za dizajn interijera motivi za Noć vještica i ne samo u zanimljivim projektima

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: