Nova kolekcija stilskog namještaja od interneta za tvrtku u Kini

Moderni stol i stolice

Demonstracija nove kolekcije Amapa predstavljena je na Amapa u Milanu i danas želimo upoznati čitatelje muzeja dizajna s ovim namještajem u minimalističkom stilu.

Nakon burnog uspjeha razigrane serije, trenutni nije inferioran. Osnovana u suradnji s Ipainom od strane poznate tvrtke s Filipina koja koristi tehnike temeljene na tradicionalnim zanatima za proizvodnju modernih dodataka i namještaja.

Za zanimljiv posao, Dizajner je kombinirao lagane linije s svakodnevnom udobnošću kako bi udovoljio zahtjevima modernog korisnika za ugodan raspored na svježem zraku.

Ručno tkani kožni prstenovi korišteni su za stvaranje jedinstvene strukture, usko tkani i kombinirani jedni s drugima, niti tvore fascinantan uzorak.

Rezultat je takav otisak, a proljetna i čvrsta struktura stvara odgovarajuću elastičnost u kojoj će se klijent osjećati ugodno i opušteno.

Moderna fotelja

Prekrasne stolice uz bazen

Zajedno sa stolicama, Set uključuje stol i pouf – naslon za noge, u pojedinačnim garniturama koriste se ležaljke i barske stolice sličnog modela.

Komplet se može stvoriti po vašem ukusu, ne samo da će biti prikladno opremiti terasu, već i stvoriti šarenu sliku kombiniranjem nekoliko nijansi na jednoj slici.

Nevjerojatna stolica - pogled straga

Pogledajte sličan dizajn: Sedamnaest prekrasnih dizajnerskih ideja za kutak za čitanje ili opuštanje

Jedinstvena fotelja i stol

Lijepa fotelja

Zapanjujuće sjedalo na nogama

Šarmantne fotelje i stol na terasi

Što se tiče boja, dizajner je stvorio najrazličitiju moguću kolekciju originalnog namještaja, koja uključuje najpopularnije boje, od svijetlih do klasičnih.

Dakle, pri odabiru boje uzet će se u obzir najluđe mašte korisnika i lako možete odabrati odgovarajuću opciju za bilo koji stil.

Izvrsna stolica

Divan stolica-bočni pogled

Svijetla stolica

Lijepa stolica-pogled straga

Prekrasna fotelja-bočni pogled

Dizajn se sastoji od ekološki prihvatljivih materijala. Sama struktura izrađena je od aluminijskog profila, upravo je on preferiran zbog svojih karakteristika: lagan, ali izdržljiv, izvrsna opcija za vrtni namještaj.

Presvlaka se sastoji od tanke membrane, derivata polietilena, mekoće i udobnosti koju ste dobili.

Oblik-tekstura šik stolice

Podstavljeno sjedalo na dizajnerskoj stolici

Dizajneri stvaraju moderne predmete interijera u skladu sa zahtjevima korisnika. Osim udobnosti i elegantnog izgleda, konceptu se dodaje i ekološka sigurnost, trajnost i mnoge druge prednosti koje privlače kupce.

Jedinstvena kolekcija IPAINA bit će dostojan ukras vaše terase ili vrta, pružit će vam udobnost i mir.

Zanimljiv interijer: Pregled sjedala i fotelja za ljetnu kućicu 16 najboljih opcija u našem novom izboru

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: