Nezahtjevna konstrukcija Na internetu – zabavna višenamjenska stolica koju je dizajnirao Adam Molnar

Multifunkcionalna stolica

Na mjestu Muzej dizajna često se raspravlja o neobičnim predmetima, uključujući namještaj. Ova tema predstavlja još jedno utjelovljenje izvanredne kreativne misli-višenamjensku stolicu-stolicu koju je dizajnirao Adam Molnar.

Kako kažu, sve genijalno je jednostavno. Mađarski student Adam Molner osmislio je jednostavan i pametan komad namještaja u isto vrijeme, čiji dizajn omogućuje vam da dobijete stolicu za ljuljanje, udobnu stolicu nagnutu unatrag za gledanje televizije ili samo opuštanje, kao i jednako udobnu stolicu za rad za stolom.

Čudesna fotelja

Prekrasna fotelja na Internetu

Čini se da ništa nije iznenađujuće, ali glavna tajna ove reinkarnacije leži u ugrađenom sustavu kotača, koji laganim pokretom ruke čini sve ove metamorfoze na primjeru jedne prilično lijepe stolice.

Divan naslonjač za sjedala

Pogledajte sličan dizajn: 3 insekti iz Ištvana Giordana: entomološka zbirka s izmišljenog planeta Poligonija

Vrhunska fotelja u svemiru

Dizajn ovog komada namještaja nije pretenciozan, ali promišljeni oblici naslona, sjedala, naslona za ruke osigurat će ugodnu zabavu. Takva stolica može se uklopiti u mnoge interijere, jer se njezin oblik može nazvati univerzalnim, a pletena presvlaka dodaje strogost i stil.

Čudesna fotelja

Svijetla fotelja

Različita kombinacija boja okvira i presvlaka daje ovoj fotelji drugačiji karakter. Na primjer, crno sjedalo i izbijeljeno drvo zrače strogošću, crvena, žuta ili zelena presvlaka s nijansom svijetlog okvira daje lakoću, bezbrižnost svojstvenu proljetnim ili ljetnim danima.

Um-puhanje fotelja

Divan naslonjač za sjedala

I pokazujući malo mašte i ukrašavajući drveni dio razigranim uzorkom u traci, krugu itd.d., možete dobiti ne samo jedinstvenu dizajnersku stvar, već i uzbudljivu, smiješnu stolicu koja će se svidjeti vjerojatno svakom djetetu ili tinejdžeru.

Izvorna fotelja u svemiru

Treba napomenuti da je ovu čudesnu stolicu prilično lako sastaviti i rastaviti, a kad se sklopi, stane u malu kutiju koja ne zauzima puno prostora ni na polukatu ni u prtljažniku automobila.

Zanimljiv interijer: Organska reinkarnacija kultnog skutera iz 1968. godine u neobično radno mjesto Davida giametta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: