Nezaboravan odmor zajedno s Aineasjajna dizajnerska linija vanjskog namještaja

Moderna ležaljka u vrtu

Možda ne znate tko je ili je takav Internet i zašto je taj netko potreban, ali nakon čitanja članka sve će postati kristalno jasno. Dakle, počnimo s činjenicom da se iza ovog imena krije francuski proizvođač jedinstvenog vrhunskog modernog namještaja.

Rad majstora tvrtke usmjeren je na proizvodnju kompleta za vanjske bazene, terase, jahte. Usredotočit ćemo se na poseban komad tvrtke koji je objavljen 2012. godine. Autori su mu dali ime, a odgovarajući kratki osvrt bio bi "sjajno!».

Njegove su značajke prožete linijama budućnosti. Ovdje se osjeća superiornost nad ostalim proizvodima sličnog smjera. Glatki obrisi i zanimljiv oblik-zapanjujući set.

Najviša kvaliteta zadovoljit će i najizbirljivije korisnike. Idealno za vanjske i unutarnje prostore. Donosimo malo informativnog sadržaja u našu priču. Projekt je osmislio britanski dizajner.

Mora se reći da je iPhone modularni sustav koji privlači poglede koji se sastoji od Otomana, stolova, fotelja, kreveta i ležaljki. Stolice dolaze u četiri različita modela i mogu se gurnuti zajedno, a istovremeno sklapaju skladan sklad za opuštanje. Mekani obris i beskrajne mogućnosti varijacije čine skup jedinstvenim.

Svako sjedalo, od maksimalno uspravnog položaja, do apsolutno vodoravnog, prekriveno je Elastičnim, tkanim materijalom, stvarajući udobnost, umnožavajući vizualnu privlačnost i trajnost.

Pogledajte sličan dizajn: Učinimo sobu lijepom i udobnom-neobična uloga prozorske daske u zanimljivim interijerima

Svi su predmeti tkani od poliesterskih vlakana koja tvore jedinstvenu trodimenzionalnu mrežu. Ovaj materijal je vrlo izdržljiv i mekan. Nakon kiše (ili mokrog kupaćeg kostima), madrac se potpuno osuši u roku od pola sata, nakon što voda slobodno teče kroz paukovu mrežu površine.

Štoviše, apsolutno nema rizika od plijesni. Struktura nehrđajućeg kromiranog aluminijskog okvira je lakirana i kaljena, što dodaje, osim pouzdanosti, ljepotu i sjaj.

Kreativna ležaljka na pozadini planina

Prekrasna ležaljka sa staklenim zidovima

Lijepa ležaljka na pozadini šume

Divan ležaljke različitih vrsta

Prekrasan ležaljke u zatvorenom prostoru

Lijepa ležaljka

Neusporediva ležaljka s ukrasnim elementima

Jedinstvena ležaljka s jastucima na terasi

Vrtoglava ležaljka

Prekrasna ležaljka s baldahinom

Šik ležaljka na bazenu

Luksuzni ležaljka

Izvrsna ležaljka na pozadini prirode

Elegantna ležaljka - pogled odozgo

Zanimljiv interijer: Nova kolekcija stilskog namještaja od interneta za tvrtku u Kini

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: