Nevjerojatni obrti iz knjiga za uređenje interijera impresionirajte goste svojom domišljatošću

Kovrčavi papirnati vijenac

Suvremeni svijet počeo je zaboravljati na izvanredan, uzbudljiv osjećaj koji osoba doživljava kad uzima novu knjigu u ruke. Sada elektronički uređaji pokušavaju istisnuti papirnate publikacije, što je razumljivo i ne čudi, jer živimo u vremenu kada su sve radnje odabrane za ekonomsku valjanost.

Papirnate knjige zahtijevaju drvo za izradu i niti najsigurnije tinte za ispis, moraju se negdje pohraniti, a troškovi proizvodnje ne omogućuju uvijek veliku zaradu.

U pozadini svega toga, elektronička izdanja čine se prihvatljivijima. Ali upravo su stare knjige postale predmetom našeg današnjeg članka.

Vijenac od papira

IPA nudi preslatki papirnati vijenac koji se lako može prilagoditi bilo kojoj prigodi. Sastoji se od malih dijelova zalijepljenih na podlogu od kartona ili Vlaknaste Ploče.

Pojedinosti o papirnatom vijencu

Sljedeći zanat je još lakši. Skupite papir otprilike iste boje i narežite ga ili izrežite na približno jednake pravokutnike. Zatim ih nanižite na žičani okvir i napravite petlju kako biste ih objesili na kuku.

Na kraju ukrasite mašnom, kao što su to učinili i astronauti, i dobit ćete takav ukras na ulaznim vratima.

Papirni vijenac

Sadilica iz knjige

Kaktus među knjigama-iznenađuje i privlači pažnju. Kako postići takav neobičan učinak. I vrlo jednostavno. Upotrijebite staru knjigu za izradu žardinjera i vaše nepretenciozne biljke poput kaktusa mogu se savršeno smjestiti na police s knjigama. (Hammocks and Trampolines)

Pogledajte sličan dizajn: Asa za oživljavanje Katedrale asa: divovski puževi omiljene boje Blažene Djevice Marije traže pomoć od gradske vijećnice Milana

Sadilice iz starih knjiga

Materijali i alati za knjige

Cvijet u knjizi

Leptiri ispod stakla

Zavirite u umjetničko djelo iz Interneta. U knjizi, ispod stakla, leptiri lepršavih krila prikvačeni na stranicu.

Prekrasan papir i umjetni leptiri u futroli iz knjige

Prekrasan papir i umjetni leptiri u futroli iz knjige

Papir i umjetni leptiri u kućištu iz knjige

Stanica za punjenje telefona

Mnoge nerviraju žice razbacane po stolovima i podovima. Naš današnji glavni lik pomoći će sakriti ove gumene zmije. Pogledajte kako se telefoni osjećaju ugodno i ugodno kad se pune. Ali pri tome ne vidimo hrpu isprepletenih žica. Izvrsna ideja iz Interneta za one koji vole red i estetiku u interijeru.

Punjači su skriveni unutar knjiga

Kreativni Punjači skriveni unutar knjiga

Kreativna polica

Pred nama je najnovija dizajnerska ideja. Međutim, vrijedi napomenuti da će takva struktura definitivno pronaći svog vlasnika među čitateljima foruma. Dakle, Predstavljamo Vam tehnologiju stvaranja neobičnih polica.

Za njegovu provedbu potreban nam je željezni kutak i masivna knjiga koja će biti osnova našeg proizvoda. A onda sve ovisi o mašti dizajnera i stvarnoj izdržljivosti dizajna. Pogledajte fotografije u nastavku.

Dizajn za pohranu knjiga

Vodiči u nizu na zidu

Knjige iznad stola

Čudesne knjige na zidu u spavaćoj sobi

Kako točno koristiti papirnate publikacije prilikom uređenja interijera, ovisi o vama. Predstavili smo nekoliko ideja koje našim čitateljima mogu pomoći u stvaranju nevjerojatnih ukrasa za njihov dom.

Zanimljiv interijer: Kućanski aparati su dosadni i neprivlačni? Učinimo to pravim ukrasom interijera!

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: