Nevjerojatne avanture malog kauča: neobično rješenje za Ace iz Acepa

Nevjerojatne avanture malog kauča

Danas se proizvodi mnogo različitih sklopivih namještaja, a to nikoga ne može iznenaditi. Ipak, dizajneri nam svaki put nude sve vrste noviteta, modifikacije naizgled već poznatih stvari i uspijevaju učiniti naš život ugodnijim.

Ispod je novost zvana Aimasin, koja se lagano i uspješno zabavlja s načelom privatnosti vrlo važnim za svakog stanovnika Europe. Sofa s tendom, kao što je doslovno, prema čitateljima muzeja dizajna, prevedeno ime ovog predmeta, razvio je poznati dizajner IPA iz Londona. Oduvijek je bio poznat po osebujnom pristupu multifunkcionalnosti stvari.

Pogledajte sličan dizajn: Eva: jedinstvena gravura u boji u boji s interneta

Kauč je dodan među modele koje proizvodi tvrtka Amai iz Italije. Prezentacija je održana kao zajednički projekt na Milanskom internetu u travnju 2009.

Kao što možete vidjeti na slici, izrađen je od mekog poliuretana i prilično je kompaktan. Vrlo ga je lako sklopiti, prenijeti s jednog mjesta na drugo, rasklopiti, pa čak i pretvoriti u prekrasan šator koji može zaštititi usnulu bebu od pogleda drugih.

Zanimljiv interijer: Neobična kolekcija dječjeg namještaja – cvjetajući svemir tvrtke Azipa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: