Nevjerojatna ideja o korištenju stolica u dnevnoj sobi iz studija u vezi s internetom

Zelene tapecirane stolice u dnevnoj sobi

U današnjoj nevjerojatnoj priči opet ćemo napraviti malo virtualno putovanje kroz stranice našeg resursa i upoznati se s veličanstvenim rješenjem za transformaciju salona za goste pomoću jednostavnih i nekompliciranih stolica, koje su razvili i proveli talentirani stručnjaci Agencije za parove iz kanadske metropole Toronta.

Zaronimo u predstavljenu fotografiju interijera i uživajmo u fantastičnom ukrasu i kreativnoj ideji koju su majstori oživjeli u ovom projektu.

Potražite izvanredne i zanimljive načine ukrašavanja apartmana? Koristite neobičnu ideju koju je razvila i provela talentirana stručnjakinja za internet (Meredith Gerona).

Za dizajn gostinjskog salona koristila je dvije stolice lakonskog dizajna i zanimljive mekane presvlake. Ovi komadi namještaja savršeno se kombiniraju s cjelokupnim stilom uređenja apartmana, dok gostima i članovima obitelji omogućuju da se savršeno smjeste i opuste u ugodnom i ugodnom okruženju.

Pogledajte sličan dizajn: Thomas Jackson: Fotografije instalacija slučajnih predmeta u neobičnom okruženju

Ovdje djeluju kao improvizirani stolić za kavu kada se ne koriste za sjedenje. Zbog svog elegantnog i konciznog oblika, savršeno se uklapaju u klasični stil apartmana.Konstrukcija, izrađena od teksturiranog drveta bogate Crno-smeđe boje, savršeno se kombinira s ostatkom namještaja, a svijetla i šarena zelena presvlaka sa zanimljivim ukrasom osvježava atmosferu dnevne sobe i unosi prirodni šarm i kreativnost u okoliš.

Zelena presvlaka stolica u dnevnoj sobi

Predstavili smo vam jedinstveni način ukrašavanja ugodnog salona za goste pomoću jednostavnih stolica koje ne samo da mogu ukrasiti dizajn interijera kuće, već i stvoriti dodatno mjesto za smještaj brojnih gostiju, prijatelja i rodbine. Jeste li uživali u ovoj kreativnoj ideji stručnjaka iz studija za Astro? Bilo da ga provodite u vlastitoj kući ili stanu?

Zanimljiv interijer: Elegantan blagovaonski stol

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: