Neuništiv šarm spašene arhitekturepovijest estetskog razvoja čovječanstva u jedinstvenim ukrasnim elementima

Spašeni predmeti u dizajnu interijera

Oh, uzbuđenje lova! Pronalaženje zanimljive Vintage antike i elemenata za dodavanje interesa vašem prostoru je, naravno, uzbudljiv trenutak.

Možda nema drugog vremena poput ljeta i jeseni, kada neki od nas istražuju staze buvljaka na kojima prodaju starinske komade i skeniraju nam oči kako ne bismo propustili samo blago koje nam treba.

Ili je možda netko sretniji i ima arhitektonsko skladište u blizini koje mami tijekom cijele godine.

Spašavanje arhitektonske imovine je odlaganje ili ponovna upotreba materijala. Ali, naravno, druga je opcija zanimljivija. Drevni i možda jedinstveni, s posebnim karakterom, ovi artefakti imaju eklektičnu raznolikost. Bez obzira gdje tražite-skladišta, buvljake, buvljake na otvorenom ili otmjene antikvarnice-svugdje možete vidjeti nešto što će definitivno ispuniti naš interijer i eksterijer svojim karakterom, osjećajem bezvremenosti.

Predmeti koje možete vidjeti u skladištima obično se uklanjaju iz zgrada koje se ruše, što se, češće nego ne, ne može spriječiti.

Nažalost, tužan nestanak drevnih građevina je neizbježan, ali ono što je ostalo u njima može se ponovno upotrijebiti i obnoviti. A može vas nagraditi i inspiracijom!

Uklanjanje bitnih elemenata i detalja iz domova, crkava i poslovnih objekata svakako je uzbudljiv koncept kako bi se smanjio utjecaj gubitka tih struktura.

Pogledajte sličan dizajn: Čisti oblik savršenog konusa-privjesne svjetiljke asa od asa do asa

Širok raspon materijala kao što su drveni podovi staje, vrata, kamini, kade s kandžama, dekorativni radijatori, oprema, prozori, rasvjeta, kovani elementi, stupovi, trijem, stupovi, ograde, stepenice za kuću, rolete, štukature, zabati, ukrasi, i još mnogo toga što bi moglo biti još u ovoj vrsti građevina.

Zdepasta Vintage rasvjetna tijela, vanjska i unutarnja, uključujući lustere, zapanjujuća su. Tu je i vrtni alat-to su urne, skulpture, fontane među hrpama stare opeke, opločnika, mramora, terakote i željeza.

Sve to pruža ogromne mogućnosti i mogućnosti za izvođače, dizajnere, umjetnike i zaintrigirane vlasnike kuća.

Svijet spašene imovine je riznica. Povijest s namjerom. Pravi poznavatelj zasigurno će moći odabrati za sebe ono što će stvoriti jedinstvenu atmosferu u njegovom domu, dodati interes, odraziti vlastiti individualni stil.

Uvođenje svih prethodno navedenih i onih svojstava koja su već bila prisutna u predmetima, poput karaktera i šarma, mogu samo uljepšati i dodati još intriga.

Spašeni predmeti u dizajnu interijera

Spašeni predmeti u dizajnu interijera

Spašeni predmeti u dizajnu interijera

Spašeni predmeti u dizajnu interijera

Razmislite o svjetskim arhitektonskim skladištima. To je izvor inspiracije, vremenski stroj koji će vas odvesti u prošlost, predmet, sa šarmom patine.

Možda će biti dovoljno samo cijeniti vještinu i umjetnost umjetničkih elemenata. Ali zapamtite da njihova atraktivnost i bezvremenost nikada neće izblijedjeti.

"Arhitektura je umjetnost kada osoba sama svjesno ili nesvjesno stvara estetske emocije u atmosferi i kada to čini život".

Zanimljiv interijer: Opušteni interijer kuće s grafitima: umjetnost koja može puno reći

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: